- Reaksiyon puanı
- 4,723
- Amacı ne?
- Nasıl ayarlanır? Tıka hepsi bu kadar mı?
- Nasıl kullanılır?
Bu sonuca nasıl vardınız acaba?Hocam telefonunza %50 virüs bulaşmış bence . Format atmanızı öneririm.
Kardeş daha 3 gün önce attım aralıkta tam 3 kere attım ne virüsü?Hocam telefonunza %50 virüs bulaşmış bence . Format atmanızı öneririm.
Bir iki konu açtım format hakkında ona istinaden diyor ama komik değilBu sonuca nasıl vardınız acaba?
Nereden vardınız bu kanıya acaba? Verilen ekran görüntüsünü detaylıca da inceledim fakat cihazda virüs olabileceğine dair açık veren hiç bir şey bulamadım. Uzun lafın kısası, Wi-Fi araması zaten yeni nesil SAMSUNG cihazlarda bulunuyor. Bizi de bilgilendirin lütfen.Hocam telefonunza %50 virüs bulaşmış bence . Format atmanızı öneririm.
Wi-Fi araması diğer adıyla Wo-Wi-Fi şebekenin sıkıntılı olduğu bir ortamda Wi-Fi yardımı ile telefon görüşmesi yapılmasıdır.Ekranda gözüken yere tıklayıp onu aktif ediyorsun.Sana operatörünle ilgili sözleşme onayı diyor.Onay verip aktif ediyorsun.Sonrada kullanmaya başlıyorsun.Onay verilmezse ya 4,5g sim kartın yoktur yada Operatörde bu özellik aktif değildir.Bunun için Operatöre gidip açtırman lazım.Bu özellik şebekenin berbat olduğu ortamda Wi-Fi varsa çok işine yarar ama Wi-Fi yoksa hiç bir esprisi olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 176703
- Amacı ne?
- Nasıl ayarlanır? Tıka hepsi bu kadar mı?
- Nasıl kullanılır?
Bende açılıyor direk o zaman aktif sıkıntı yok bir ayarada gerek yok anladığım kadarıylaWi-Fi araması diğer adıyla Wo-Wi-Fi şebekenin sıkıntılı olduğu bir ortamda Wi-Fi yardımı ile telefon görüşmesi yapılmasıdır.Ekranda gözüken yere tıklayıp onu aktif ediyorsun.Sana operatörünle ilgili sözleşme onayı diyor.Onay verip aktif ediyorsun.Sonrada kullanmaya başlıyorsun.Onay verilmezse ya 4,5g sim kartın yoktur yada Operatörde bu özellik aktif değildir.Bunun için Operatöre gidip açtırman lazım.Bu özellik şebekenin berbat olduğu ortamda Wi-Fi varsa çok işine yarar ama Wi-Fi yoksa hiç bir esprisi olmaz.
Burdakilerin hepsinin yaşı senden büyük boşuna çabalama bunları git çocuklara yutturmaya çalışHocam telefonunza %50 virüs bulaşmış bence . Format atmanızı öneririm.
Profilimde yazıyor olması gerek. Yaşça sizden küçük olsam bile sizin kadar boş yapmıyorum en azından. Bugünkü yazılarınızın hepsi troll amaçlı hiçbir komikliği olmayan yazılardıHocam yaşınız küçük dediniz, bende sizin yaşınızı merak ettim. Discord verme şansınız varmı?
Geri vites yok ben açıklamamı yaptım. Hâla sizden yaşça büyük olduğumu düşünüyorum. Olmadığımı varsayarsam ne düşündüğümü söyledim sadeceHayatımda bu kadar geri vites görmedim. Tebrikler.
Yaşı yazdığına göre 22 herhalde benim 34, yaşı beni alakadar etmez 34 yıllık hayatımda anasınıfından üniversiteye kadar hiçbir arkadaş ortamında böyle biri olamaz olamadı bir tane oldu döve döve yolladılar ortamdan ciddiyim bir gün yurtta çok kötü kıracaklardı ben söyledim bana olan saygılarından ötürü birşey yapmamışlardı.Geri vites yok ben açıklamamı yaptım. Hâla sizden yaşça büyük olduğumu düşünüyorum. Olmadığımı varsayarsam ne düşündüğümü söyledim sadece
Arkadaşın diğer konuları da troll amaçlı. İşlemci sıcaklığım 31 de takılı kaldı diye konu açmış o sayıyı da kendi shoplamış oraya. Millet de ciddi ciddi tavsiye veriyor. 1 olur 2 olur da sürekli dalgasına bir şeyler yapılmaz abartıyor işteYaşı yazdığına göre 22 herhalde benim 34, yaşı beni alakadar etmez 34 yıllık hayatımda anasınıfından üniversiteye kadar hiçbir arkadaş ortamında böyle biri olamaz olamadı bir tane oldu döve döve yolladılar ortamdan ciddiyim bir gün yurtta çok kötü kıracaklardı ben söyledim bana olan saygılarından ötürü birşey yapmamışlardı.
Kısaca eğlenmeye çalışıyor ama yeri konu dışında olmalı tamam diğer bölümlerde de esprili sohbet olur ama boş espri değil
Sıradan bir troll bazen siyasi trollden daha sinir bozucu olabiliyorArkadaşın diğer konuları da troll amaçlı. İşlemci sıcaklığım 31 de takılı kaldı diye konu açmış o sayıyı da kendi shoplamış oraya. Millet de ciddi ciddi tavsiye veriyor. 1 olur 2 olur da sürekli dalgasına bir şeyler yapılmaz abartıyor işte
Oran veriyon bide %50 ?Bu devirde dayak mı kaldı ya. Ararım polisi olur biter. Hem kim kimi boş espri yaptı diye döver ki? Aklından kontak olması gerek biraz.