Wifi adaptör görmeme sorunu

rdvnarsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar lenovo g50-30 pc aldım wifi adaptörü ile nete bağlanmak istiyorum ama adaptörü takınca bi görüyor sonra hemen çıkarıyor kendiliğinden ve bu şekilde sürekli devam ediyor .. adaptörü 4 farklı pc de denedim çalıiıyor sürücüye ihtiyaç duymadan anında görüyor ... kendi pc mde iki farklı adaptör de denedim gene değişen bi şey olmadı hepsinde aynı tepkiyi verdi pc. 2 tane 2.0 bi tane 3.0 port var hepsinde aynı şekilde tepki veriyor pc ... Bİ EL ATALIM ...http://youtu.be/XEm7sLP8SVk bu linke kaydettim videoyu ...:cursing:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BEKLİYORUM Bİ YARDIM EDECEK YOK MU DOSTLAR ...

Minona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhtemelen denemişsinizdir ama başka usb aygıtlarında da bu gidip gelme oluyor mu ? Yani flash bellek veya harici hdd gibi

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Arkadaşın dediğini yaparsanız neden kaynaklandığını bulursunuz. 2 seçenek var. Windows'ta sıkıntı var yada donanımda.

rdvnarsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Portlar başka her şeyi çaliştiriyor ...sikinti yok onlarda ..

rdvnarsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayir kardeş başka aygitlarda i sorun yok ..sadece adaptörde sikinti çikariyor...

İKİ DEFA FORMAT ATTIM ... DRİVERLERİNİ YÜKLEDİM HER DEFASINDA

ŞU ANDA DA GÜNCEL DRİVERLER

rdvnarsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam olarak nasil bir şey o

TAM OLARAK NASIL BİR ŞEY O

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Senin Wi-Fi adaptörün markası ve modeli nedir yazar mısın?

rdvnarsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Polygold pg-720

POLYGOLD PG-720

rdvnarsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu indirip kurdum bi şey değişmedi ... durum sürücüyle alakalı değil gibi sanki çünkü aygıt yüklendi diyor ve görüp görüp gidiyor ..

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
PC'de sorun var o zaman. Üzgünüm ama aklıma başka birşey gelmiyor.

rdvnarsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende öyle düşündm lenovo tekik servisini aradım biz kkontrol ediyoruz donanımlarınızla ilgili hiç bi sorun yok dediler .. elim ayağım bağğlı kaldım .. aldığım yeri aradım adam yazılımsaldır ben buradan halledecem dedi ... ondan da ses çıkkmadı ...hiç bi yerde de böyle bi sorun yok gibi sabki bir haftadır girmediğim forum kalmadı ..

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dahili wi-fi güncel ve yeni..siz eskibir yazılım yüklemek istiyorsunuz kurdurmaması gayet doğal...tam olarak yapmak istediğinizi anlayamadım...şayet uzak bir cihazdan sinyal alıp kullanmak istiyorsanız güncel ve uzun menzilli bir adaptör almanız gerekebilir..iş.sisteminizi belirtmemişsiniz bakalım destekliyormu..