Widows 7 için Rainmeter Programı

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Merhaba arkadaşlar son günlerde Windows 7 için Rainmeter Programına olan istekler artmaya başladı.Bende bunu sizler için düzenledim.Programı win7,xp ve vistada da kullanabilirsiniz.Öncelikle programı aşağıdaki linkten indirip kuruyoruz.Kurulumu gayet basit.Bunu anlatmıyorum.Hem 32 bit hem de 64 biti destekliyor.Hangisi sizin için uygunsa onu indiriyorsunuz.
http://rainmeter.net/RainCMS/

Programı kurduktan sonra aşağıda gayet güzel skinlerin olduğu programı indiriyorsunuz.
http://depositfiles.com/en/files/uuxuuyxj6

Ve daha sonra bu skinleri Bilgisayar-Yerel disk (C yada D sistem nerede kuruluysa)-Kullanıcılar-Belgelerim-Rainmeter-Skins klasörü içine olduğu gibi tek tek kopyalıyorsunuz.(Dikkat belgeleri kopyaladığınızda yanlarında sistem klasörü yazdığını görün.)

Bu aşamadan sonra Rainmeter programını kapatıp açıyoruz.Bunuda sağ altta saatin yanındaki damla şeklindeki ikona sağ tıklayıp exit diyoruz.

Sıra geldi bu skinleri nasıl kullanacağımıza.
Programı açıyoruz ve açıldığı vakit Enigma temalarını siliyoruz.Enigma yazan yerlere tek tek gelip yanda close skin den bütün Enigma temalarını siliyoruz.Peki istediğiniz herhangi bir skini nasıl açacaksınız.Öncelikle bunu yaparken Configs yazan yerden yapacağız.
http://img517.imageshack.us/img517/6029/80922651.jpg

Bu yolu izlediğinizde masaüstünüze programların kurulduğunu göreceksiniz.Beğenmediğinizi yine aynı yolla yanındaki tiki kaldırıp masaüstünden silebilirsiniz.

41879242.png

Hepinize kolay gelsin.Resimde görülen hava durumunu ayarlamayı daha sonra anlatacağım.Saygılarımla.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bu programa ne kadar gerek var o da tartışılır Gadgets'lar bana yetiyor:D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Emek vermiş ama ALMİ. Teşekkür ederim WhiteHawk. Ben kullanmayacağım çünkü malum 15,4 inc laptop ekranında yer kısıtlı. 17 inc ve yukarısı için güzel bir uygulama.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Emek vermiş ama ALMİ. Teşekkür ederim WhiteHawk. Ben kullanmayacağım çünkü malum 15,4 inc laptop ekranında yer kısıtlı. 17 inc ve yukarısı için güzel bir uygulama.
Yok canım bir şey demedim sadece program hakkında düşüncelerimi belirttim.Whitehawk'a teşekkürler:wink:

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Benim için olumlu yada olumsuz her fikir önemlidir.Hepinize teşekkür ederim.:w00t:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
WhiteHawk,
Güzel bir masaüstü aracı, teşekkürler.

Yalnız bunları kullanırken RAM tüketme oranlarına bakarak kullanmakta yarar var.
Hava durumunu görelim derken RAM üzerinde sömürge kurmasına izin vermemek gerek :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
WhiteHawk,
Güzel bir masaüstü aracı, teşekkürler.

Yalnız bunları kullanırken RAM tüketme oranlarına bakarak kullanmakta yarar var.
Hava durumunu görelim derken RAM üzerinde sömürge kurmasına izin vermemek gerek :)

Haklısın rise bu konuda aşağıya bakalım.

72178722.png

Fazlamı sayılır bilmiyorum.Yorumunu bekliyorum.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Haklısın rise bu konuda aşağıya bakalım.

72178722.png

Fazlamı sayılır bilmiyorum.Yorumunu bekliyorum.
Tekrar teşekkürler..
Fena değil, hatta windowsun kendi araçları (gadgets) bundan fazla sömürüyorlar :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bu programı bir süredir kullanıyorum ancak bi konuda sıkıntı çekiyorum.Resimdede göreceğiniz üzere bir dijital saat skin kullanıyorum.Bu saatin rengi normalde beyazdı ancak ben siyah yapmak için değişiklik yapayım dedim.Titlecolor yazan yere black yazdım önce siyah olarak değişti sonra sistemi yeniden başlatınca yeşil renk oldu bazen siyah oluyor bazen yeşil anlamadım bi türlü hangi sebebden dolayı böyle oluyor.Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen:).Saygılarımla