HypeRcoDe
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
şöyle anlatayım en kısa yoldan. winampın sürekli yeni versionu çıkıyor. bunuda onun gibi düşün. betatesterlar programcı olmak zorunda değil. sen ben veya bir başkası kişilerin önemi yok burada. betatesterlar sadece test ederler ve gördükleri bozukluğu sıkıntıyı bir form aracılığı ile microsofta bildirirler ve gerekli departman mühendisleri o konuyu kendileri de test ederek yapilabilecek düzenlemeleri yaparlar ve örneğin 3 gün veriler toplanıp işlenip 3. gün sonunda tekrardan build edilerek yayına hazırlanır ve tekrar betatesterlara paylaşılır. bu süreç en stabil sürüm çıkana kadar devam eder. ayrıca betabesterlarda öncelik MVP'ler IT PROS ve msdn üst düzey memberlarıdır. yani her sızdırılan version yeni bir işletim sistemidir diyebiliriz. bir öncekinden belki bir nokta dışında hiç bir farkı olmayabilir fakat yeni bir sürümdür. 7100 ü kullanmaya devam edebilirsiniz. ben ve benim gibi düşünen bir çok arkadaşım her buildi indirip sistemi yeniliyoruz. tavsiye edermiyim sıfırdan kurulum yapmaya üşenmezseniz tavsiye ederim. ama yok upgrade yapacaksanız etmem. 7000 den 7100e kadar bütün buildleri upgrade ederek kullandım ve 7100 ün 5. gününde sistem mefta
fakat sıfır kurulumlarda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. iyi günler