Aygıt yöneticisinde bluetooth ile ilgili hatalar meydana gelince bluetooth programının son sürümünü indirdim. Programı kurmaya başladığımda benden bluetooth sürücülerimi takmamı ve çalıştırmamı istedi. "Please plug in or turn on your bluetooth device."
Yine kendi sitesinde yazan bilgi şöyle "If your computer has an embedded Bluetooth wireless adapter, verify that Bluetooth is turned on. If you have a plug-in USB Bluetooth wireless adapter, verify that it is plugged into your computer, before you start the download."
Bilgisayarda bluetooth wireless adaptörünün takılı olduğunu onaylamamı istiyor.
Oysa ben son sürümü yüklemeye başlamadan önce bilgisayarımda görünen bütün bluetooth aygıtlarını ve bluetooth programının önceki sürümünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmıştım.
Bu isteği nedir ?
Neyi onaylamam gerekiyor?
Yukardaki anlatımda yanlış anladığım yer neresi?
Eğer bu sorunumu çözebilirsem yükleme işlemine devam edeceğim.
Yine kendi sitesinde yazan bilgi şöyle "If your computer has an embedded Bluetooth wireless adapter, verify that Bluetooth is turned on. If you have a plug-in USB Bluetooth wireless adapter, verify that it is plugged into your computer, before you start the download."
Bilgisayarda bluetooth wireless adaptörünün takılı olduğunu onaylamamı istiyor.
Oysa ben son sürümü yüklemeye başlamadan önce bilgisayarımda görünen bütün bluetooth aygıtlarını ve bluetooth programının önceki sürümünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmıştım.
Bu isteği nedir ?
Neyi onaylamam gerekiyor?
Yukardaki anlatımda yanlış anladığım yer neresi?
Eğer bu sorunumu çözebilirsem yükleme işlemine devam edeceğim.