WİDCOMM Bluetooth Software

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hyau
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hyau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aygıt yöneticisinde bluetooth ile ilgili hatalar meydana gelince bluetooth programının son sürümünü indirdim. Programı kurmaya başladığımda benden bluetooth sürücülerimi takmamı ve çalıştırmamı istedi. "Please plug in or turn on your bluetooth device."

Yine kendi sitesinde yazan bilgi şöyle "If your computer has an embedded Bluetooth wireless adapter, verify that Bluetooth is turned on. If you have a plug-in USB Bluetooth wireless adapter, verify that it is plugged into your computer, before you start the download."

Bilgisayarda bluetooth wireless adaptörünün takılı olduğunu onaylamamı istiyor.

Oysa ben son sürümü yüklemeye başlamadan önce bilgisayarımda görünen bütün bluetooth aygıtlarını ve bluetooth programının önceki sürümünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmıştım.

Bu isteği nedir ?
Neyi onaylamam gerekiyor?
Yukardaki anlatımda yanlış anladığım yer neresi?
Eğer bu sorunumu çözebilirsem yükleme işlemine devam edeceğim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
aygıtı aktif hale getirmen gerekiyor diyor laptopsa kısayol tuşu vardır tabi birde gerçekten bluetooth varmı yokmu onu sorgulamak lazım :D

hyau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aygıtı aktif hale getirmen gerekiyor diyor laptopsa kısayol tuşu vardır tabi birde gerçekten bluetooth varmı yokmu onu sorgulamak lazım :D

Bluetooth kısayol tuşunu laptopda etkinleştirdim. Fakat herhangibir değişiklik olmadı

hasbi_muharip

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bluetooth Programını kurmadan önce bluetooth aygıtının takılı/aktif olması gerekiyor diyor.
Oysa ben son sürümü yüklemeye başlamadan önce bilgisayarımda görünen bütün bluetooth aygıtlarını ve bluetooth programının önceki sürümünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmıştım.
- Tüm bluetooth aygıtlarını kaldırırken bluetooth un sürücüsünü de kaldırmış olabilirsin.
- Bilgisayarının markasını ve modelini yazarsan bluetooth un için gerekli sürücü linkini verebilirim.

hyau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bluetooth Programını kurmadan önce bluetooth aygıtının takılı/aktif olması gerekiyor diyor.

- Tüm bluetooth aygıtlarını kaldırırken bluetooth un sürücüsünü de kaldırmış olabilirsin.
- Bilgisayarının markasını ve modelini yazarsan bluetooth un için gerekli sürücü linkini verebilirim.

Bilgisayar gelirken D sürücüsünde driver listesi ile beraber geliyor. Bu listede bilgisayarda yüklü tüm sürücülerin listesi var.
Bluetooth sürücüsü olarak aşağıdaki sürüm verilmiş.
Bluetooth | Broadcom | 5.1.2535.1 | 2006/10/24

Eski sürüm olduğu için kaldırdım. Yenisini bu adresten indirdim. İşte sorun bu yeni sürücüyü yüklemeye çalışırken meydana geliyor. Benden bluetooth aygıtını aktif hale getirmemi istiyor :)

hasbi_muharip

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayar gelirken D sürücüsünde driver listesi ile beraber geliyor. Bu listede bilgisayarda yüklü tüm sürücülerin listesi var.
Bluetooth sürücüsü olarak aşağıdaki sürüm verilmiş.
Bluetooth | Broadcom | 5.1.2535.1 | 2006/10/24

Eski sürüm olduğu için kaldırdım. Yenisini bu adresten indirdim. İşte sorun bu yeni sürücüyü yüklemeye çalışırken meydana geliyor. Benden bluetooth aygıtını aktif hale getirmemi istiyor :)

Bana kalırsa laptop üreticinin sitesinden indirmek daha garanti olur. Sen laptop modelini verirsen üretici firmanın sitesinden en son sürümünü bulup sana gönderebilirim.

hyau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana kalırsa laptop üreticinin sitesinden indirmek daha garanti olur. Sen laptop modelini verirsen üretici firmanın sitesinden en son sürümünü bulup sana gönderebilirim.

Casper. Ve ben indirebilirim oradan. Bi deniyim. Olursa buradan yazarım :)

hyau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet casper'ın kendi sitesinden bloutooth sürücüsünü indirdim. casper tw8 bilgisayarımın modeli.
Aynı şeyi yani bluetooth aygıtını tak diye o da yazdı.

hasbi_muharip

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam laptop unuzun yanında ya da üzerinde bluetooth/internet kilidinin açık olup olmadığını iyi kontrol ettiniz mi(fn ile birlikte f2 gibi değil genelde sol yanında olan açma kapama kilidi ya da dokunmatik?) Belki sorun o kilidi açamamanızdandır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bilgisayarim hp 4530s bluetooth sorunu yasiyirom eger yardimci olursaniz cok iyi olur uc aydirki bluetooth etkinlewdiremiyorum aynen bendende arkadaslarin istediyi bluetooth ac istiyor zaten acik yardiminizi bekliyorum