Yardım12357
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 74
Aşağıda attım model numarası g41 m , SSD onerisi yapabilit misiniz,ayrıca gerekli kablo var mı kasanın içinde söyleyebilir misiniz?
Anakart SATA 2 destekliyor. Tam olarak verim alamazsınız. Bütçe nedir?Aşağıda attım model numarası g41 m , SSD onerisi yapabilit misiniz,ayrıca gerekli kablo var mı kasanın içinde söyleyebilir misiniz?
İlla SSD değil HDD de onerebilirsiniz,diskimi genişletmem lazimAnakart SATA 2 destekliyor. Tam olarak verim alamazsınız. Bütçe nedir?
https://www.n11.com/urun/patriot-bu...20-gb-sata-3-ssd-933014?magaza=daloglubilisim200-250 TL 240 GB yada 130 GB olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlla SSD değil HDD de onerebilirsiniz,diskimi genişletmem lazim
Peki bu kutunun içinden gerekli kablolar çıkıyor mu?? SSD yi alıp direk bağlayıp kullanmak istiyorum
Eski kablonuzu kullanabilirsiniz. Kablo çıkmıyor diye biliyorum. Eğer kablonuz yoksa bir bilgisayarcıdan 5-10 liraya alabilirsiniz.Peki bu kutunun içinden gerekli kablolar çıkıyor mu?? SSD yi alıp direk bağlayıp kullanmak istiyorum
SATA veri kablosu ile bağlayabilirsiniz. Ayrıca PSU'dan gelen SATA güç besleme kablosunu da takmanız gerekiyor.Kaç kablo gerekiyor onu bağlamak için birde kabloların ismini söyler misiniz
Hayır, kablo çıkmıyor.Peki bu kutunun içinden gerekli kablolar çıkıyor mu?? SSD yi alıp direk bağlayıp kullanmak istiyorum