MertcanE44
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle iyi günler geçen sene topladığım bilgisayarımın kasasını hava sirkülasyonu ve kabloların düzensiz olmasından ötürü değiştirmek istiyorum. Burda önemli husus aşağıda da belirteceğim Cooler Master Liquid ML240L , 240mm çift fanlı sıvı soğutma kiti için üst tarafta yeterli boşluğun olması , regülatörlerin ram ve anakarta temas edip kastırmaması ve kasanın içinin geniş olması. Elimde ki parçalar ;
Cooler Master Liquid ML240L -RGB led çift fanlı sıvı soğutma kiti ,
Cooler Master 700 w 80 + 120 mm fanlı Psu ,
İntel core i7 - 8700 k işlemci
Asrock Z370 extreme 4 LGA 1151 (300 ) series
Evga Geforce GTX 1080
WD Blue sata 1 tb 7200 rpm 3.5''
WD Blue 3D Nand 500 gb pc ssd. m.2 2280
Yukarda belirttiğim gibi en önemli husus kasanın üst kısmında çift fanlı sıvı soğutucu için yeterli alanın bulunması ramlere ve anakarta kastırma yapmaması , ayrıca içerde ki hava akışı ve kablo düzenlemesinin iyi olacağı bir kasa istiyorum. Bu hususta ;
cooler master td 500 mesh
cooler master masterbox mb520
bu iki kasa arasında kaldım . Bu belirttiğim durumlara ve bilgiyar parçalarıma en uygun olacak kasa hangisidir ? Bunlar dışında farklı model veya marka belirttiğim durumlar için bir tavsiyeniz var mı ?
Cooler Master Liquid ML240L -RGB led çift fanlı sıvı soğutma kiti ,
Cooler Master 700 w 80 + 120 mm fanlı Psu ,
İntel core i7 - 8700 k işlemci
Asrock Z370 extreme 4 LGA 1151 (300 ) series
Evga Geforce GTX 1080
WD Blue sata 1 tb 7200 rpm 3.5''
WD Blue 3D Nand 500 gb pc ssd. m.2 2280
Yukarda belirttiğim gibi en önemli husus kasanın üst kısmında çift fanlı sıvı soğutucu için yeterli alanın bulunması ramlere ve anakarta kastırma yapmaması , ayrıca içerde ki hava akışı ve kablo düzenlemesinin iyi olacağı bir kasa istiyorum. Bu hususta ;
cooler master td 500 mesh
cooler master masterbox mb520
bu iki kasa arasında kaldım . Bu belirttiğim durumlara ve bilgiyar parçalarıma en uygun olacak kasa hangisidir ? Bunlar dışında farklı model veya marka belirttiğim durumlar için bir tavsiyeniz var mı ?