Wi-fi ile Google Play sorunu

M.Karagoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.

Evde 3 adet Samsung telefon mevcut. Bunlar; Galaxy S4 active , Galaxy S4 Mini Black Edition (2 adet). Telefonların 3'ü de farklı mağazadan alındı. Vodafone, Avea, Teknosa. Ne güncellendi bilmiyorum ama Wi-fi üzerinden Google Play güncellemelerimi indiremiyorum. Wi-fi üzerinden nete girerken, sosyal medya hesaplarına girerken herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Sadece Google Play işlemlerinde indirme ve güncelleme sıkıntısı var. LG G3'ü ya da başka telefonu evden wi-fi'ye bağladığımızda hiçbir sıkıntı yok; ki evde hali hazırda aktif 2 adet pc wi-fi'ye bağlı. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Not: Mobil veri üzerinden indirme işleminde sıkıntı yok.

sorrow123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam bu googleplay ile alakali bir sorun bi çok kullanici yasiyor bu sorunu malesef (bende) Modem arayuzunden kablosuz ag kanalini degistirip deneme yapin
cb76fab1e82fb59c5ef44fc310a24bb0.jpg

M.Karagoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denedim maalesef olmadı. Fakat sorun sanırım modemden. Başka bir wi-fi dan güncelleme yapabildim. Modem arayüzüne ulaştığımda saatin 1 saat geri olduğunu farkettim. Bunun etkisi nedir?

muhsin1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardes aynı sorun bendede var j5 kulanıyorum

pantokrator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim telefonları yeniden başlat google play hgesaplrını kapat aç olmadı fabrika ayarlarına al herşeyi tekrar baştan kur google play sil baştan kur temiz güncelle.

muhsin1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Saol duzeldi telefeno yazilim guncelemesi gelince duzeldi