Wi-fi arama mesafesini nasıl arttırabilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clonner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clonner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. yine ben :D dell inspiron N5010 Kullanıyorum. oturduğum apartmanda 85 daire var. ve aralarında nadirende olsa kablosuz (beleş) internet çıkıyor. ama balkonada milim milim mesafe ayarı ile bağlanıyorum. bu arama mesafesini nasıl artırabilirim nasıl güçlenir ? satılan bi cihaz filan varmı. oturduğum yerden beleşe internete girsem hiç fena olmaz :))

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ya izinsiz girdiğiniz o ağlardaki kullanıcıların interneti kotalıysa? Ya sizin yüzününden o insanlar fazla ücret ödemek zorunda kalırsa?

clonner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
eğer kotaliysa şifre koyardi zaten. ben download yapmayacagim zaten fazla bsi gitmez mb olarak.
Bu söylediğinizden "evinde değerli birşey olsaydı kapıyı kitlerdi" gibi bir anlam çıkıyor. Şimdi kilit yok diye o eve girecek miyiz yani? Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama ben bunları düşünüyorum.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bir tane arkadas vardı evde olmadığı zaman wifi Açık bırakıyor du sırf ttnet ın fahiş fiyata sattığı interneti hakkı ile kullanabileyim diye.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
TP-Link iyi diyorlar ama kullanmadım ben hiç böyle aygıtları.

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
boyle bi urun yerine kendine net alsan da sdn nin hocasindan da firca yemesen olmaz miydi :)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
p_117193_01_04.jpg

[h=2]Tp-Link TL-WN822N 300 Mbps Kablosuz N USB Adaptör[/h]
p_111923_00_04.jpg

[h=2]Tp-Link WN7200 Yüksek Güçlü USB Adaptör[/h]
Bunlara bir göz at derim :)

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
boyle bi urun yerine kendine net alsan da sdn nin hocasindan da firca yemesen olmaz miydi :)

Hoca da yaptınız ya beni artık birşey söylemiyorum, el insaf, zaten hocalık benim boyumu fersah fersah aşar. Hem hocalıkla ne alakası var mesajlarımın, iki kelime de olsa kendi fikirlerimizi yazamayacak mıyız? Madem hoca yaptınız bir de takke giydirin benim avatardaki kaplumbağaya olsun bitsin. :)

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hoca da yaptınız ya beni artık birşey söylemiyorum, el insaf, zaten hocalık benim boyumu fersah fersah aşar. Hem hocalıkla ne alakası var mesajlarımın, iki kelime de olsa kendi fikirlerimizi yazamayacak mıyız? Madem hoca yaptınız bir de takke giydirin benim avatardaki kaplumbağaya olsun bitsin. :)

Ben senin her yorumunun altina imza atarim. ama ne soylersen soyle soylediklerin karsindakinin anladigi kadar bile degil. bu zamanda insanlar yaptiklarinin yanlis oldugunu bilseler dahi kibir inat ve gururlarindan daha da israrci olurlar ve/veya hakikati sulandirip balciklastirirlar bu yuzden yol yakinken kendini bu kadar yorma istersen :)