Whited00r 7 AppTimeMachine nerede?

Kırmızı_iPhone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Whited00r 7 kurdum cihazıma fakat AppTimeMachine'i bulamadığım için uygulama yükleyemiyorum.Bunu cydia dan mı kurmam gerekiyor?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba;

1- AppTimeMachine'i kullanmak için Whited00r cihazınıza yüklemeniz gerekir: Kurulum Kılavuzu

2- HomeStandart'da bulabileceğiniz AppStore uygulamasını açın.

3- Yerleşik Arama Çubuğunu kullanın veya ihtiyaç duyduğunuz uygulamayı aramak için kategoriler arasında dolaşın.

4- 'Yükle' butonuna tıklayın ve istediğiniz uygulamayı indirip yüklemeyi bekleyin.

Kırmızı_iPhone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

1- AppTimeMachine'i kullanmak için Whited00r cihazınıza yüklemeniz gerekir: Kurulum Kılavuzu

2- HomeStandart'da bulabileceğiniz AppStore uygulamasını açın.

3- Yerleşik Arama Çubuğunu kullanın veya ihtiyaç duyduğunuz uygulamayı aramak için kategoriler arasında dolaşın.

4- 'Yükle' butonuna tıklayın ve istediğiniz uygulamayı indirip yüklemeyi bekleyin.

WhiteD00r yüklü app store a bişey yazınca yükleniyor diyor ağ bağlantısı bulunamadı diyor
Uygulama ismini google a yazıp App store da açıyorum Sürüm yetersiz diyor
HomeStandart ne oluyor bu arada ingilizcem kötü (Ev Standartı)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Birde Bilgisayardan Nasıl .ipa yükleyeceğim BundleVerification da kalıyor (Sinful İphone Repo dan AppSync OS 3.X yüklü)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Kimse Yok mu? :D

Son düzenleme:

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Birde Bilgisayardan Nasıl .ipa yükleyeceğim BundleVerification da kalıyor (Sinful İphone Repo dan AppSync OS 3.X yüklü)
Elinizde .ipa uzantılı bir uygulama dosyası var ve Jailbreaksiz cihazınıza bunu yüklemek istiyorsunuz. Cydia Impactor denilen bir programa ihtiyacınız var. Bu program Apple ID kullanarak yüklemek istediğiniz uygulamayı imzalar ve siz bu uygulamayı IOS cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Kırmızı_iPhone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam herhalde okumadın Jailbreak var