Yardım whea_uncorrectable_error hatası alıyorum

Dark_Days1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, uzun süredir bu hatayı alıyorum, ekte minidump dosyalarını paylaştım yardımcı olabilirmisiniz?

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    56.5 KB · Görüntüleme: 69
  • 2.jpg
    2.jpg
    62.6 KB · Görüntüleme: 81
  • 3.jpg
    3.jpg
    65.3 KB · Görüntüleme: 76
  • 4.png
    4.png
    202 KB · Görüntüleme: 73

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar Dark_Days1987,

İşletim sisteminizin Windows 10 olduğunu varsayarak bu çözümü yazıyorum.

Öncelikle Windows Update kullanarak cihazınıza gelen tüm güncellemeleri tamamlayın. Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Windows Update sıralamasını takip ederek Güncelleştirmeleri Denetle seçeneğine tıklayın. Daha sonra ise, Windows'unuzu geçmişteki bir duruma geri yüklemeyi deneyin.

Sorunun çözüleceğini umuyorum, Microsoft'un kendi yayınladığı makalesi üzerinden işlemleri daha detaylı görüntülemek istersen buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

Teşekkürler, iyi forumlar.

Dark_Days1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar Dark_Days1987,

İşletim sisteminizin Windows 10 olduğunu varsayarak bu çözümü yazıyorum.

Öncelikle Windows Update kullanarak cihazınıza gelen tüm güncellemeleri tamamlayın. Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Windows Update sıralamasını takip ederek Güncelleştirmeleri Denetle seçeneğine tıklayın. Daha sonra ise, Windows'unuzu geçmişteki bir duruma geri yüklemeyi deneyin.

Sorunun çözüleceğini umuyorum, Microsoft'un kendi yayınladığı makalesi üzerinden işlemleri daha detaylı görüntülemek istersen buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

Teşekkürler, iyi forumlar.
bütün güncellemeleri yaptım, driver güncellemeri önce driver boost programı ile yaptım sonra elle dediler tek tek sitesinden yükledim , dün format attım bugün yene aynı hatayı alıyorum