Whatsapp'ın Android sürümüne beta güncellemesi geldi!

Bu konuyu okuyanlar

ember_moon7

Profesör
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
1,703
Reaksiyon puanı
2,174
Puanları
113
WhatsApp’ta yeni dönem: ‘İhbar’ etme başlıyor


WhatsApp, kullanıcılara en iyi hizmetleri sunmak için çalışıyor. WABetaInfo geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden paylaşım yapmıştı. Paylaşımda, WhatsApp'ın "ihbar" sistemi üzerinde çalıştığını duyurmuştu. WhatsApp bugün, Google Play üzerinden 2.21.7.3 güncellemesini, Android beta kullanıcılarına sundu.

WhatsApp, "ihbar" özelliği için çalışıyor!

WhatsApp bugün, Android beta kullanıcıları için yayınladığı güncellemede, "ihbar" özelliğini getirdi. Şu anlık sadece beta sürümünde olan bu özellik, kullanıcıları ihbar etmenize yarıyor.

wp221.jpeg


Özelliğin sizin için etkinleştirilip etkinleştirilmediğini doğrulamak istiyorsanız, WhatsApp Ayarları> Yardım> Bize Ulaşın‘ı kontrol etmenizin yeterli olduğunu belirtelim. Benzer bir şey görürseniz bu, yeni özelliği kullanmaya başlayabileceğiniz anlamına geliyor. Ek olarak “ihbar” özelliğinin “bir sohbet dizisinden WhatsApp desteğiyle iletişime geçmeye izin veren bir özellik” olduğunu belirtelim.

wp2.jpeg


Yeni yayınlanan beta güncellemesi, şu anda Android beta kullanıcıları tarafından kullanılabilir. iOS kullanıcılarına daha sonra kullanılma sunulacağı ön görülüyor.


Yeni güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum :)
 

Skellige

Profesör
Katılım
6 Mayıs 2020
Mesajlar
3,512
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,774
Puanları
113
İhbar edince şifreleme çözülüp mesajlarmı okunacak ne olacak? :)
 
Üst