bysertac Asistan Katılım 22 Kasım 2013 Mesajlar 206 Reaksiyon puanı 1 Puanları 16 6 Mart 2014 #1 Belirttiğim gibi telefon s3 panodan whatsappı açıyorum reset atıyor???
RedDevil Profesör Katılım 29 Kasım 2008 Mesajlar 1,458 Reaksiyon puanı 19 Puanları 218 6 Mart 2014 #2 bysertac dedi ki: Belirttiğim gibi telefon s3 panodan whatsappı açıyorum reset atıyor??? Genişletmek için tıkla ... Pano'dan derken? Root veya whatsapp+ mi yükledin
bysertac dedi ki: Belirttiğim gibi telefon s3 panodan whatsappı açıyorum reset atıyor??? Genişletmek için tıkla ... Pano'dan derken? Root veya whatsapp+ mi yükledin
bysertac Asistan Katılım 22 Kasım 2013 Mesajlar 206 Reaksiyon puanı 1 Puanları 16 6 Mart 2014 #3 yoo root falan yok arkadaşımın telefonu whatsapp kurunca böyle oluyor başka uygulama ve proğramlarda böyle bi sorun yok
yoo root falan yok arkadaşımın telefonu whatsapp kurunca böyle oluyor başka uygulama ve proğramlarda böyle bi sorun yok
RedDevil Profesör Katılım 29 Kasım 2008 Mesajlar 1,458 Reaksiyon puanı 19 Puanları 218 6 Mart 2014 #4 bysertac dedi ki: yoo root falan yok arkadaşımın telefonu whatsapp kurunca böyle oluyor başka uygulama ve proğramlarda böyle bi sorun yok Genişletmek için tıkla ... Acaba telefonu yedekleyip format atiniz. Sonra deneyiniz şimde güncelleme ile uyumsuzluk olabilir en iyisi temiz format.
bysertac dedi ki: yoo root falan yok arkadaşımın telefonu whatsapp kurunca böyle oluyor başka uygulama ve proğramlarda böyle bi sorun yok Genişletmek için tıkla ... Acaba telefonu yedekleyip format atiniz. Sonra deneyiniz şimde güncelleme ile uyumsuzluk olabilir en iyisi temiz format.
bysertac Asistan Katılım 22 Kasım 2013 Mesajlar 206 Reaksiyon puanı 1 Puanları 16 6 Mart 2014 #5 bende dedim ama ugrasmak istemiyor zor diye. hani belki kısa bi yolu vardır ayarı gibisinden yaparız diye düşündüm
bende dedim ama ugrasmak istemiyor zor diye. hani belki kısa bi yolu vardır ayarı gibisinden yaparız diye düşündüm