Haber Whatsapp'a Beklenen Destek Nihayet Geldi: Çoklu Cihaz Desteği

Bu konuyu okuyanlar

ember_moon7

Müdavim
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
1,703
Reaksiyon puanı
2,177
Puanları
113
Dünyaca ünlü sosyal medya şirketi Facebook'a ait olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a nihayet beklenen destek geldi.

WhatsApp-Çoklu Cihaz


Geçtiğimiz aylarda Facebook'un kurucusu olan Mark Zuckerberg, Facebook'a ait mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a "çoklu cihaz desteği"nin geleceğini ve yeni destek üzerine çalışmaların başladığını belirtmişti. Yeni "çoklu cihaz desteği", WhatsApp'ın beta kullanıcılarına sunulmaya başladı. Yeni gelen "çoklu cihaz desteği" ne işe yarayacak?

WhatsApp'a yeni gelen özellik: çoklu cihaz desteği

Bir çok WhatsApp kullanıcısının beklediği bir özellik olan "çoklu cihaz desteği" bugün itibariyle, beta kullanıcılarının kullanımına sunuldu. Yeni destek ile birlikte, 4 adete kadar cihaza bağlanabiliyorsunuz. Şunu belirtmekte fayda var: yeni "çoklu cihaz desteği"ni sadece bir akıllı telefon ile kullanabiliyorsunuz. Başka bir akıllı telefona bağlayamıyorsunuz. Yeni "çoklu cihaz desteği" ile birlikte bağlı cihazlarınız, bağımsız olarak hesabınıza bağlanacak yani Facebook'a farklı cihazlar üzerinden bağlandığımız gibi. Yeni "çoklu cihaz desteği" ile birlikte, telefonunuzda internet olmamasına rağmen, bağladığınız cihazda internet olması halinde gelen mesajları ve gelen aramaları alabiliyorsunuz.

WhatsApp-Legacy-architecture.jpeg

WhatsApp-new-architecture.jpeg


Hesabınızın güvenliği için, kimlik doğrulaması uygulanacak. WhatsApp kullanıcıları ayrıca, hesaplarına bağlı tüm cihazları ve cihazların en son ne zaman aktif olduklarını görebilecek. Ayrıca WhatsApp Web'te olduğu gibi kullanıcılar, cihazları uzaktan kapatabilecek.

 
Üst