Soru WhatsApp yedeği

muratuznkya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonum arızalandığı için telefonumu tamire verdim geçici telefonumda whatsapp'ı yükledim fakat mesaj yedekleme kismanda nasıl olsa eski telefonumda açık diye atlaya tıkladım.Fakat Başka bir telefondan girince WhatsApp 'tan çıkış yapıyormuş.
Google drive da sohbet yedeğim bulunuyor bunu PC ye kaydedip geri whatsapp'a yükleyebilir miyim lütfen yardımcı olun çok önemli bilgilerim var

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Evet, zaten diğer telefonunuz sıfırlanmazsa eğer tekrar giriş yaptığınızda mesajlar geliyor diye hatırlıyorum.

muratuznkya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yedek telefonumda whatsappı yedekemeden atla dedim sonrasinda acaba diğer telefonumda giriş çıktı mı bilmediğim için aynı telefonda çift uygulamalar ile WhatsApp'ı kopyalayıp tekrar giriş yaptım ve yedek telefonum da ki hesaptan çıkış yaptı, ve yedekleme ekranı gelmedi yani telefonum sifirlanmadı sadece çıkış yapmış olacak inşallah tekrar gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak Google drive da whataapp yedegim bulunuyor bunu PC ye aktarıp tekrar WhatsApp a aktarabilir miyim

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Yedek telefonumda whatsappı yedekemeden atla dedim sonrasinda acaba diğer telefonumda giriş çıktı mı bilmediğim için aynı telefonda çift uygulamalar ile WhatsApp'ı kopyalayıp tekrar giriş yaptım ve yedek telefonum da ki hesaptan çıkış yaptı, ve yedekleme ekranı gelmedi yani telefonum sifirlanmadı sadece çıkış yapmış olacak inşallah tekrar gelir

Ek olarak Google drive da whataapp yedegim bulunuyor bunu PC ye aktarıp tekrar WhatsApp a aktarabilir miyim
Mobildende geri yükleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Yani yedek varsa her türlü yaparsınız merak etmeyin

muratuznkya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mobildende geri yükleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Yani yedek varsa her türlü yaparsınız merak etmeyin
Teşekkür ederim akşam eve gittiğim zaman driveim daki yedeği bilgisayara indirmeye çalışacağım yedek dosyası gözüküyor umarım içi boş değildir

florao

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WhatsApp, sohbetlerinizi günlük olarak telefonunuzun WhatsApp veritabanında otomatik olarak saklar. Buna, yolsuzluk durumunda bunları kurtarmak için eksiksiz bir sohbet geçmişi de dahildir. Sohbet ve medya geçmişinizin tamamını yedeklemek için Google Drive'ı kullanmanızı öneririz.

Telefonunuzun WhatsApp veritabanında saklanan sohbetleri geri yüklemek için:
  1. Telefonunuzda zaten yoksa bir dosya yöneticisi uygulaması indirin.
  2. Verileriniz bir SD kartta depolanmıyorsa "dahili depolama" veya "ana depolama" ifadesini görebilirsiniz. En son yedeği yeni telefonunuzdaki “Veritabanları” klasörüne kopyalayın.
  3. WhatsApp'ı kurup açın, ardından numaranızı doğrulayın.
  4. Sohbetlerinizi ve medyanızı veritabanından geri yüklemeniz istendiğinde GERİ YÜKLE'ye dokunun.
Telefonunuzun WhatsApp veritabanında saklanan eski sohbetleri geri yüklemek için:
  1. Telefonunuzda zaten yoksa bir dosya yöneticisi uygulaması indirin.
  2. Dosya yöneticisi uygulamasında telefonunuzun WhatsApp veritabanına veya sdcard > WhatsApp > Veritabanları'na gidin. Verileriniz SD kartta depolanmıyorsa bunun yerine "dahili depolama" veya "ana depolama" ifadesini görebilirsiniz.
  3. Geri yüklemek istediğiniz yedekleme dosyasını msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt14'ten msgstore.db.crypt14 olarak yeniden adlandırın. Daha önceki bir yedeklemenin crypt12 gibi daha eski bir protokolde olması mümkündür. Kripto uzantısının numarasını değiştirmeyin.
  4. WhatsApp'ı kaldırıp yeniden yükleyin.
  5. İstendiğinde GERİ YÜKLE'ye dokunun.
Telefonunuzun WhatsApp veritabanında saklanan sohbetleri geri yüklemek için bir bilgisayara, dosya gezginine ihtiyacınız olacak. Ayrıca JT WhatsApp gibi herhangi bir mod uygulamasını kullanırsanız kurtaramayacağınızı da unutmayın.

muratuznkya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim fakat bir sorum daha var drive da kayıtlı olan WhatsApp yedeklememi nasıl aktif edeceğim yani indirecegim

Çünkü şu şekilde söyleyeyim ilk dediğiniz adımı atla şeklinde yaptım , ve bir daha bu seçenek gelmiyor ama drive'im da sohbet yedeği hâlâ gözüküyor içi dolu mu bilemem ama

muratuznkya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telefonda whatsapp açıktı fakat telefon wifiye bağlı değildi whatsapp ta sohbet yedekleme kısmına geldim ve interneti açıp yedekle kısmına tıkladım bundan sonra bana whatsapptan hesabınız başka bir telefon tarafından açıldığı için yeniden giriş yapın dedi ve o sıra boş bir yere tıkladım ve ekran gitti tekrardan yedekle dedim ve yedekleme yaptı sonra whatsapp ana sohbete gelince beni hesaptan attı ve tekrar giriş yaptığım da sohbetlerim yedekli bir şekildeydi. Ek olarak drive daki yedeği almak için Google takeout diye bir site var oradan drive ı seçip yedekle diyorsun ve sana bir kaç gün içindeki drive daki butun dosyaların (yedeklemeler dahil) hepsini mail olarak iletiyor.