Arkadaşlar whatsapp da sürekli çevrim içi olmaya ihtiyacım var bir sürelik nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı? İphone için ekranı sürekli açık bırakmak istemiyorum bilgisayardan bırakma şansım varsa olabilir.
Şöyle bir yöntem geldi aklıma.Arkadaşlar whatsapp da sürekli çevrim içi olmaya ihtiyacım var bir sürelik nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı? İphone için ekranı sürekli açık bırakmak istemiyorum bilgisayardan bırakma şansım varsa olabilir.
Yok ya öyle olmaz telefondan kullanmam lazım o sırada çok teşekkür ederim düşündüğünüz içinBilgisayardan var evet ama WhatsApp'ı bilgisayara (Android Emulatör) kurduğun zaman telefondan kullanamayacaksın.
Çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti çok işime yarıyacak dua larımla cennetliksinizBenim dediğim yöntemi uygularsan telefondan kullanmaya devam edebiliyorsun denenmiştir![]()
Onlar kapalı da dediğiniz programı nereden indirebilirim ?Rica ederimama unutmadan pc'nin uyku moduna geçmemesi için gereken süreleri kapat ne olur ne olmaz
![]()
Bir tane buldum onu indireceğim teşekkür ederimŞu tarz bir program var Mouse Recorder - Macro Recorder - Windows Automation
Ücretli veya ücretsiz pek bilgim yok ama bu tarz oldukça çok program var, eskiden çok kulanmıştım ama kullandığımın adını tam hatırlayamıyorum.
Normalde bende cevrim disi takilmayi biliyorum ama bir sebeble lazımdı.sürekli Çevrimiçi gözükmek ne işine yarayacak ? hacklerlar genelde Çevrimiçi gözükmemek icin Yöntem çıkarıyorlar![]()
Evet onu biliyorum ama İphone kullaniyorumWhatsapp+'da vardı böyle bir özellik ama sen iPhone kullanıyordun galiba.