Whatsapp sürekli çevrim içi olmak

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar whatsapp da sürekli çevrim içi olmaya ihtiyacım var bir sürelik nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı? İphone için ekranı sürekli açık bırakmak istemiyorum bilgisayardan bırakma şansım varsa olabilir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar whatsapp da sürekli çevrim içi olmaya ihtiyacım var bir sürelik nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı? İphone için ekranı sürekli açık bırakmak istemiyorum bilgisayardan bırakma şansım varsa olabilir.
Şöyle bir yöntem geldi aklıma.

Whastapp web açarsın bilgisayardan otumu sürekli açık tut dersin, birde mouse click remote kurarsın 5 saniyede bir whastapp web'de bir yere tıklatırsın sürekli 5 saniyede tıklama yapacağı için sürekli online gözükebilirsin. Bu işi direk yapan uygulamalar var mı bilmiyorum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bilgisayardan var evet ama WhatsApp'ı bilgisayara (Android Emulatör) kurduğun zaman telefondan kullanamayacaksın.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benim dediğim yöntemi uygularsan telefondan kullanmaya devam edebiliyorsun denenmiştir :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Rica ederim :) ama unutmadan pc'nin uyku moduna geçmemesi için gereken süreleri kapat ne olur ne olmaz :)

hitman59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
sürekli Çevrimiçi gözükmek ne işine yarayacak ? hacklerlar genelde Çevrimiçi gözükmemek icin Yöntem çıkarıyorlar :D

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Whatsapp+'da vardı böyle bir özellik ama sen iPhone kullanıyordun galiba.