Whatsapp sunucusundan numara silememe

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar merhaba,

Rehberden birisini silmek istediğimde, telefondan silinebilir fakat sunucudan silinmeyecektir yazisi cikiyor. Kisiyi siliyorum. Whatsapp a giriyorum. O kişi gala orada. Nette söylenenleri yaptım ama olmuyor.

Whatsapp ı yedekledim. Silip tekrar yüklesem çözüm olur mu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şöyle bir şey dene.
Ayarlar, Hesaplar, Whatsapp'tan hesabı kaldır de. Sonra tekrar oturum aç.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Hayır, hayır. Whatsapp'tan çık. Telefon ayarlarından bahsediyorum.
uploadfromtaptalk1471641787354.png

Bu mu? Herhangi bir problem olur mu?

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Bana da olmuştu delirecektim :D birsuru şey denedim wp sil kisiyi sil sonra tekrar yükle rehberden sil telefonu kapat wp kisileri yenile bu döngü 5 defa döndü sonra kişiyi sildim telefona yeniden kaydettim ve sime de kaydettim sonra wp girdim vardi sonra simden sildim ve telefondaki kisi ile wp kisisini rehberde birleştirdim sonra ordan sildim ve wpyi senkronize ettim ve artık gitmişti. Ama telefonu bi iki defa kapattiktan sonra oldu gitmisti birden iğrenç bu durumdu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çözüm adımları:

1. Uygulama ayarlarından Whatsapp verilerini sıfırla.
2. Telefon Ayarlarından, hesaplar kısmından Whatsapp hesabını kaldır. (yukarıda dediğim)
3. Whatsapp'ta yeniden oturum aç.
4. Kişileri yenile.

Test edilmiştir.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Çözüm adımları:

1. Uygulama ayarlarından Whatsapp verilerini sıfırla.
2. Telefon Ayarlarından, hesaplar kısmından Whatsapp hesabını kaldır. (yukarıda dediğim)
3. Whatsapp'ta yeniden oturum aç.
4. Kişileri yenile.

Test edilmiştir.
Silinemeyen kişi gidiyor mu?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bende birisinin numarasını rehberimden sildiğimde whatsapp tanda siliniyor. Ben sorunu anlamadım, sen rehberinden sıklığının kişi hala sende whatsapp rehberinde mi gözüküyor?
Hem sim karta hemde telefona kaydolmuş. Sim den sildim. Telefondan silmeye calisiyorum. Cihazdan silinecek fakat sunucudan silinemeyecek diyor. Gene de sil diyorum. Whatsapp ta kişileri yeniliyorum. Hala duruyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Ben de karşılaştım bu sorunla. Uğraşmaya üşendim. Bir süre sonra ne olduysa kendisi silindi. :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Rehber kısmında gösterilen kişilerde hem sim olarak hemde telefon olarak gösterilen oluyor ikisinden de sildiniz mi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Rehber ayarlarından, görüntülenecek kişileri, "Tümü" olarak seçtiğinde, o kişiye ait ne kadar numara varsa gösterir.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Rehber ayarlarından, görüntülenecek kişileri, "Tümü" olarak seçtiğinde, o kişiye ait ne kadar numara varsa gösterir.

Evet orada bazen bir kişi hem sim hem telefon hemde whatsapp olarak kaydolabiliyor. Ordan silinebilir diye düşünüyorum whatsapp-skype diye kayıtlanmış kişi.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bence sorun yedeklemende. Yedekleme kullandığın için silinecek kişinin numarası ve konuşmalarıda yedekte olduğu için numrası duracak demiş olabilir. Sen numarayı sildikten sonra yeni bir yedekle konuşmaları bakalım ne olacak.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Nasıl olduğunu anlamadım ama gitmiş :D 2 defa telefon ayarlarindan verileri sildim. Rehberden de bir kaç silmem oldu. Ama her zaman sunucudan silinmeyecek diyordu. Neyse halloldu.