RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,554
Bazı kişiler hâlâ anlamamakta ısrar ediyor bu adam Facebook sahibi WhatsApp ı alacağı zaman bir söz verdi ve bu sözleşme ile sözünü tutmadı.Facebook zaten gizlilik için yaptığı suçlardan dolayı yargılandı yani sicili temiz değil.Üstüne bir de bunu yasallaştırmak istemesi niyetini kesin belli ettiğinin kanıtı.Bir de herkes sanıyor ki kendi şirketleriyle paylaşacak hayır arkadaşlar 3. Şahıslarla da paylaşılacak zaten sıkıntı burda yoksa kimse verilerin Facebook'a aktarılmasından çok rahatsız değil sonuçta sen bir hikaye atıyorsun ordan Facebook'ta da aynı hikayeyi paylaşmasını isteyebiliyorsun sonuçta aynı şirket.Ama veriyi işlemek farklı satmak farklı şeyler bunun ayrımını yapmak lazım.Yarın x firması verdiği yüksek miktarda para ile mark amcadan paylaştığınız fotoğraf videoların datasını satın alsa ve bunu istediği bir sitede toplasa sizce hoş olur mu nerde kaldı özel hayata saygı.E izin de verdiniz yapacak bişi de yok yasal olarak.
Telegramı da nasıl aynı katagoriye koyuyorsunuz anlamıyorum adamlar kendi devletine bile vermemiş verileri ki biz WhatsApp ile bunu çoktan geçmişiz yani devlete versin ne olacak demişiz adamlar ona bile izin vermemiş.İlerde herkes telegrama geçse aynı şeyi yapsalar diyosunuz neden yapsınlar yaparsalar WhatsApp gibi olacak sonları neden yapsınlar ki çok saçma yani.Desek ki onların da sabıkası var Facebook gibi yada gidip onlar da aldı bir sosyal medyanın haklarını eyvallah aynı kefeye koyalım.Ben güven verene icraate bakarım gördüklerime bakarım ona göre çıkarım yaparım gelecekte ne olacağını kesin olarak bilmiyoruz önemli olan çıkarım yaparak doğru karar vermek ben artık Facebook şirketine güvenmiyorum birçok insan da güvenmiyor artık o yüzden siliyor.Bu bir dönüm noktası olacak artık kullanıcılar bundan sonra güvenli bulduklarını kullancaklar bana göre.
Telegramı da nasıl aynı katagoriye koyuyorsunuz anlamıyorum adamlar kendi devletine bile vermemiş verileri ki biz WhatsApp ile bunu çoktan geçmişiz yani devlete versin ne olacak demişiz adamlar ona bile izin vermemiş.İlerde herkes telegrama geçse aynı şeyi yapsalar diyosunuz neden yapsınlar yaparsalar WhatsApp gibi olacak sonları neden yapsınlar ki çok saçma yani.Desek ki onların da sabıkası var Facebook gibi yada gidip onlar da aldı bir sosyal medyanın haklarını eyvallah aynı kefeye koyalım.Ben güven verene icraate bakarım gördüklerime bakarım ona göre çıkarım yaparım gelecekte ne olacağını kesin olarak bilmiyoruz önemli olan çıkarım yaparak doğru karar vermek ben artık Facebook şirketine güvenmiyorum birçok insan da güvenmiyor artık o yüzden siliyor.Bu bir dönüm noktası olacak artık kullanıcılar bundan sonra güvenli bulduklarını kullancaklar bana göre.