WhatsApp sözleşmesi nedir? (KORKUNÇ GERÇEKLER)

ritogon39933

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu whatsapp sözleşmesi hakkında çok aklım karıştı ben whatsapp sözleşmesini kabul ettim ama whatsapp sözleşmesi nasıl iptal edilir bilmiyorum araştırırken bir videoya denk geldim videoda ki arkadaş gerçekten baya bilgili kanal ismi UCOFY Whatsapp sözleşmesi nedir, Whatsapp sözleşmesi nasıl iptal edilir , Whatsapp sözleşme iptali , Whatsapp gizlilik sözleşmesi , whatsapp sözleşme maddeleri , whatsapp yeni güncelleme bu konu başlıklarının hepsini ele almış gerçekten tebrik ediyorum.
SİZCE BU OLAY ABARTILIYOR MU ?
sormak istedim

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Yok abartılmıyor. Zuck'a güven olmaz.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Hani diyorlar ya data çok önemli diye bence herşeyden önemlisi güvendir şu hayatta.Diğer uygulamalar neyse de heleki bir mesajlaşma uygulaması yaptıysanız güven çok önemli.Bence abartılmıyor Facebook bu güveni çoktan sarstı.Bunun üzerine yasallaştırmak istemesi niyetini açığa çıkarmış oldu.Bence bedeli ağır olacak bekleyip göreceğiz.

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Abartılmıyor Signal kullanın.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
ben yanlışlıkla kabul ettim nasıl kapatirım geri
,şu anda uygulamanın tüm izinlerini kapattım kamera mikrafin vb

ByEmil

Asistan
Reaksiyon puanı
191
ben kabul ettim önemli işlerim vardı :(

MutluAslan2

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
Ben şunu anlamadım bana öyle bir sözleşme gelmedi :D

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
arkadaşlar bu whatsapp sözleşmesi hakkında çok aklım karıştı ben whatsapp sözleşmesini kabul ettim ama whatsapp sözleşmesi nasıl iptal edilir bilmiyorum araştırırken bir videoya denk geldim videoda ki arkadaş gerçekten baya bilgili kanal ismi UCOFY Whatsapp sözleşmesi nedir, Whatsapp sözleşmesi nasıl iptal edilir , Whatsapp sözleşme iptali , Whatsapp gizlilik sözleşmesi , whatsapp sözleşme maddeleri , whatsapp yeni güncelleme bu konu başlıklarının hepsini ele almış gerçekten tebrik ediyorum.
SİZCE BU OLAY ABARTILIYOR MU ?
sormak istedim
Başlık bir tek bana mı değişik geldi?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
eab777f0-7a90-4116-9e07-3e89f7dfd92b.jpg

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Başlıycam WhatsAppına ya.Sırf bu uygulama yüzünden telefon almaya mecbur kalmıştım 5,6 yıl önce.Sınıf grubu var diye... Zar zor öğrendik onu da bozdular.Öf sinirim bozuk bu konuda? Diğer uygulamalara da güvenmiyorum ki.Bir de çoğu facebook gibi.Yani özellik yok herkes her gruba girebiliyor sanırım.Baya karanlık işler.Ben böyle takılmayı seviyordum.Hepsini silip sms e dönecem bu gidişle.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Başlıycam WhatsAppına ya.Sırf bu uygulama yüzünden telefon almıştım 5,6 yıl önce.Sınıf grubu var diye... Zar zor öğrendik onu da bozdular.Öf sinirim bozuk bu konuda? Diğer uygulamalara da güvenmiyorum ki.Bir de çoğu facebook gibi.Yani özellik yok herkes her gruba girebiliyor sanırım.Baya karanlık işler.Ben böyle takılmayı seviyordum.Hepsini silip sms e dönecem bu gidişle.
Vallahi ya, aşırı pratikti. Dövülesi adamsın Mark.

KağanEfe_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
64
Bu sözleşmeyi avrupa birliğine üye olan ülkelerin insanlarının imzalaması zorunlu değilmiş. Bize 2. sınıf insan muamelesi yapıyorlar whatsapp'ı silip bip'e geçin yerli sonuçta.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Vallahi ya, aşırı pratikti. Dövülesi adamsın Mark.
Bence amaç bizi bölmekti başardılar?? Şimdi herkes bir yerde.Hoş adamların gelip beni evden alacak kadar bilgileri olmasını da istemiyorum tabi ki.Ama herkes ayrı uygulama yüklüyor kime uycam sonunda hepsine mi gircez? Vay arkadaş ya.Ne konuşuyoruz,ne halt ediyoruz,yönelimlerimiz neler,Türk milleti nasıl bir millettir...Bütün veriler ellerinde... Gelecekte olabilecek bir savaşa zemin hazırlanıyor resmen.İnşallah görmeyiz o günleri.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Bence amaç bizi bölmekti başardılar?? Şimdi herkes bir yerde.Hoş adamların gelip beni evden alacak kadar bilgileri olmasını da istemiyorum tabi ki.Ama herkes ayrı uygulama yüklüyor kime uycam sonunda hepsine mi gircez? Vay arkadaş ya.Ne konuşuyoruz,ne halt ediyoruz,yönelimlerimiz neler,Türk milleti nasıl bir millettir...Bütün veriler ellerinde... Gelecekte olabilecek bir savaşa zemin hazırlanıyor resmen.İnşallah görmeyiz o günleri.
Telegram biraz benziyor ya, Telegram'a geçtim fakat hâlen tam çözemedim. WhatApp'ı da bırakamam ki, hâlen bazı kişiler için kullanıyorum. Kilitlediler bizi. :D

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Telegram biraz benziyor ya, Telegram'a geçtim fakat hâlen tam çözemedim. WhatApp'ı da bırakamam ki, hâlen bazı kişiler için kullanıyorum. Kilitlediler bizi. :D
Heh şimdi hepsini indirip tüm cihana bilgilerimizi satalım ohh? Sanki Ruslar bizim iyiliğimizi istiyordu...Yerli uygulamalar bari tamamen yerli olsaydı.Var mı öyle bir durum? Onlarında alt yapı bilgileri dış ülkelere gitmiyor mu?:/

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Telegram biraz benziyor ya, Telegram'a g?eçtim fakat hâlen tam çözemedim. WhatApp'ı da bırakamam ki, hâlen bazı kişiler için kullanıyorum. Kilitlediler bizi. :D
Herkese Signal tavsiye et whatsapp gibi sade ve en güvenlisi.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Diğer uygulamalarda verileri 3. şahıslar ile paylaşıyor sizin karar vermeniz gereken şu;

Ruslara mı güvensem? (Telegram)
WhatsApp'a mı güvensem?
Signal'e mi güvensem?

Bütün uygulamalar çaktırmadan verileri alır babasının hayrına uygulamayı bedava yapmazlar güvende olmak istiyorsanız ya sms kullanın ya da telefonları (Wi-Fi'ı kapalı) kullanın. En garantisi ise hiç kullanmamak. Burada Discord, Signal fanboyluğu yapmanın manası yok sırf, Elon Musk: Signal kullanın dedi diye onu mu kullanacaksınız? Belki diş macunundan bahsediyordu?! :D Kısacası ha WhatsApp ha Telegram hepsi aynı halt boşuna kendimizi avutmaya gerek yok o veriler zaten her kişi ile paylaşılmaz. Twitter'da ise, Türkiye gündemine oturmuş bu saçma konu, millet #WatsAPPsiliyoruz diye hashtag açmış onu bile yanlış yazmışlar. Bu arada, Instagram kullanıyorsanız zaten verileriniz alınıyordu o da bir, Facebook uygulaması herkese bu olaydan dolayı geçmiş olsun.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Heh şimdi hepsini indirip tüm cihana bilgilerimizi satalım ohh? Sanki Ruslar bizim iyiliğimizi istiyordu...Yerli uygulamalar bari tamamen yerli olsaydı.Var mı öyle bir durum? Onlarında alt yapı bilgileri dış ülkelere gitmiyor mu?:/
Harbiden bütün uygulamaları yükleyip bütün ülkelere yayalım bilgilerimizi. Firmalar kendi aralarında bilgileri kendilerine çekmek için yarışsınlar. Hadi bakayım. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese Signal tavsiye et whatsapp gibi sade ve en güvenlisi.
Onu da deneyeceğim, kaçtığı yok ya. Her yerden mesaj geliyor, sonunda yalnız değilim. :D

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Harbiden bütün uygulamaları yükleyip bütün ülkelere yayalım bilgilerimizi. Firmalar kendi aralarında bilgileri kendilerine çekmek için yarışsınlar. Hadi bakayım. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu da deneyeceğim, kaçtığı yok ya. Her yerden mesaj geliyor, sonunda yalnız değilim. :D
Sonumuz bu olacak şaka maka? Türklerle uğraşmanın sonucunu görecekler geri adam atacak kimmiş topunuz gelin lan? (not:ironi veya aşağılama içermez gayet ciddiyim.Uğraşmasınlar bizle yeter da.)