Whatsapp Sorunu

trickyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi akşamlar.

Bir hafta önce HTC Golf Desire C aldım. Dün akşam Whatsapp uygulamasını yükledim. Sorun şu; arkadaşlarım bana fotoğraf gönderebiliyor, ama ben gönderemiyorum. Galeriden bir fotoğraf seçip göndermeye çalıştığımda hiç bir şey olmuyor. Fotoğraf çekip göndermeye çalıştığımda "Dosya paylaşımı başarısız oldu, lütfen yeniden deneyin" uyarısı geliyor.

Şimdiden teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de samsung war aynı uyarıyı alıyorum yardımcı olacak war mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsunglara gelen 4.2.2 jellybean güncellemesiyle bi alakası olabilir mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy Grand cihazımda bende bu sorunu yaşıyorum. Nasıl çözeceğiz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya aynen galaxy grandda ben de yasıyorum ve evet 4.2.2 guncellemeden sonra oldu goruntu verılerı yuklenememıstır lutfen daha sonra terkrar deneyın dıyor bır bılen yok mu lutfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelleme esnasında mevcut olan albümlerden yollamıyor. Yeni klasörler açarsanız sorun çözülüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Diğer telefonlarda resmi çekip veya resim galerisinden seçip gönderebiliyoruz. Fakat duoslarda durum şu. Göndermek istediğiniz resim mutlaka Galeri içinde Whatsaap klasörü içinde olması gerekiyor. Böyle bir klasör yoksa yeni bir klasör açıp " Whatsaap " olarak adlandırın ve resmi bu klasöre kopyalayın veya taşıyın. Bu klasör içinden seçerek gönderebiliyorsunuz.

Sores_demircan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf cevap yazabilmek için üye oldum, arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum sizler gibi sorunu hallettim. sorunun kaynağı yazılım falan değil "hafıza kartı" whatsapp otomatik olarak oraya klasör açıyor ve hafıza kartınız eski veya yazma hızı düşükse telefonla uyum sağlamıyor kartı çıkarıp telefonu yeniden başlatın sorun çözülecektir, aynı şekilde orta seviye bir hafıza kartı kullanmanız sorunu halledecektir. Mardinden sevgiler