Sıfır galaxy s3 Bulunan Sosyal Medya + Wifi Sorunu

hamzabeys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben sıfır galaxy S3 aldım tuhaf bir sorun ile karşı karşıyayım. Sorun WİFİ ile bağlanmada kaynaklanıyor.
Mevcut Sıkıntılar:

1>. whatsapp aktivasyonu ancak mobil veri ile yapabiliyorum.wifi ile olmuyor. Aktivasyonu geçtik sohbet panelinde karşı tarafa resim gönderemiyorum.
2>. Twiiterr wifi resim yüklenmiyorum.fakat 3g ve edge ile yükleme yapabiliyorum.
3>.facebook wifi ile hiç giriş yapamiyorum.ancak mobil veri ile oluyor.
4>.Foursuare fotograf ile check-in yapamiyorum. yapamaya çalıştığımda checkin oluyor ama fotoyu yüklemiyor.Lakin bu işlemi 3g ve edge yapıyorum bir sıkıntı yok.
5>.İnstagram wifi ile ancak resimlere bakabiliyorum.yorum yapamiyorum, resim yükleyemiyorum, bildirim panelini göremiyorum.fakat 3g de herşey yapabiliyorum.
6>.tango ve viber ile konuşma yapabiliyorum ama yazı ve fotograf gönderemiyorum. 3g bır sıkıntı yok.
7>.. tango, viber ve whatsapp aktivasyonu ancak mobil veri ile yapabiliyorum.Telefona Yaptıklarım:

• fabrika ayarlarına döndürdüm. yine aynı.
  • kies uygulaması ile yazılım yükledim yine aynı.
  • ttnet aradım hat üzerinde bir kısıtlama var mı diye.Herhangi bir sorun yok; pc ve ipad ile herşey yapabiliyorum.
  • dns ve wifi şifreleme türünü değiştirdim yine aynı.
  • Benim hattım vodafone, Turkcell hattı denedim yine aynı...
  • ​
  • Modem Airties Rt-205

Yegenimde yeni galaxy s3 aldı bizim evde denedik aynı problem onda da var (ama o daha önce hiç wifi kullanmamış )
Siz değerli abilerimiz bu ürün ayıplı bir ürünmüdür? Daha alalı 5 gün oldu. Garantiye gitmeli mi ? Lütfen yardımcı Olunuz.

Saygılarımla

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
modem ile bir alakası olabilir mi acaba , başka modeme bağlanıp denemeniz daha yararlı olur sorun teldemi yoksa modemdemi daha iyi anlaşılır.

benim hattım vodafone.mobil veriden mesela facebook'a giriyorum resimleri göstermiyor yada instagram'a giriyorum yenileme yapmıyor.yada whatsup'tan birisine yazıyorum tabiki gitmiyor o yazdığım.herhalde bu vodafone'un internetinden kaynaklı bir sorun.zaten webde dolaşırken[mobil veri ile] çok yavaş.wifi da sıkıntı yok.turkcell'e geçicem İnşallah sırf 3g den dolayı.

hamzabeys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
modem ile bir alakası olabilir mi acaba , başka modeme bağlanıp denemeniz daha yararlı olur sorun teldemi yoksa modemdemi daha iyi anlaşılır.

benim hattım vodafone.mobil veriden mesela facebook'a giriyorum resimleri göstermiyor yada instagram'a giriyorum yenileme yapmıyor.yada whatsup'tan birisine yazıyorum tabiki gitmiyor o yazdığım.herhalde bu vodafone'un internetinden kaynaklı bir sorun.zaten webde dolaşırken[mobil veri ile] çok yavaş.wifi da sıkıntı yok.turkcell'e geçicem İnşallah sırf 3g den dolayı.

yarın onu deneyceğim. farklı bir modemi...
sizin sorununuz kolay linki verdiiğim arkadaş gayet güzel açıklamış...>>> http://onurgns.wordpress.com/2012/1...or-wifi-den-giriyor-kesin-cozum-format-degil/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet s3 ler ayıplı mal derhal servise götürün ben 1 ayı geçirdiğim için değiştirmiyor. aslında herkesin sanayi bakanlığına şikayet etmesi gerekiyor. Ben mecburen tüketici hakem heyetine baş vurdum sonucu bekliyorum. Ha birde servis sıfır malın parçasını değişecekti kabul etmedim. Mallarının hatalı olduğunu kabul ediyorlar ama değişmeye yanaşmıyorlar. Müşteri destek beni böyle 1 ay yazılım güncelleme sorunu var güncelleyememişsin diye oyaladı.

Reaksiyon puanı
10,327
ben bir yıldır S3 kullanıyorum, bu tür sorunlarla hiç karşılaşmadım. bu konudaki ayarları iyi yapmalısınız.

hamzabeys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizde de aynı problemler var mıydı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben bir yıldır S3 kullanıyorum, bu tür sorunlarla hiç karşılaşmadım. bu konudaki ayarları iyi yapmalısınız.

sayın dekan wifi ile nasıl ayarlar var...bir yardımcı olsanız.benim hiç bilgim yok..ben yeni galaxy kullanıcısıyım.

Reaksiyon puanı
10,327
yeğenim ayarlar menüsüne gir, orda kablosuz bağlantılar gibi şeyler göreceksin. biraz uğraş, zor değil bunlar... bizler de ilk başlarda bir sürü problemle karşılaştık, sonra gerek ayarlarını, gerek diğer kısımlarını kurcalaya kurcalaya öğrendik, bir sorun kalmadı. merak etme, panik yapma, öğreneceksindir mutlaka...

bazen telefonun bi yerinden arıza verdiğini zannederim, sonra aç-kapa yaparım, sorunlar halledilmiş olur. akıllı telefonlarda en iyi yöntemlerdendir bu.

hamzabeys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dekan ? sizin dediğiniz işlemleri kaç kere yaptım.....lütfen yardımcı olun.bilgili insanlara bir sorun.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Öyle görmez etiketliyim senin yerine gelince bakar. [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]

Reaksiyon puanı
10,327
dekan ? sizin dediğiniz işlemleri kaç kere yaptım.....lütfen yardımcı olun.bilgili insanlara bir sorun.

yeğenim, belli ki sen olabilecek bütün yöntemleri denemişsin olmamış. muhtemelen teknik bir arıza olabilir. bunu da servis ile çözmen gerektiğini gösteriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum bendede oluyor olayı çözdüm dns problemi var wifi ayarlarına gir ağına basılı tut ağ yplnd değiştirine bas ip dhcp ise statik yap dns1:208.67.222.222 dns2:208.67.220.220 bide google dns1:8.8.8.8 dns2:8.8.4.4 takıldıkça girmedikçe dns değiştir verdiklerimi yap bazen onlarda gider dhcpye al falan çekinme bu dnsleri kullan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung Galaksi S3 Wi Fi ile internete bağlantı kurdum ama operatör üzerinden ücretlendirildim acaba başka bir ayarımı var arkadaşlar bilen varsa yazarsa sevinirim lütfen yardım edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar wifi ye bağlanınca paramı alıyor yardım edermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini replkada hiç bii işe yaramıyor birde onlarla ilgili bişiler yazsanız

hamzabeys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeğenim ayarlar menüsüne gir, orda kablosuz bağlantılar gibi şeyler göreceksin. biraz uğraş, zor değil bunlar... bizler de ilk başlarda bir sürü problemle karşılaştık, sonra gerek ayarlarını, gerek diğer kısımlarını kurcalaya kurcalaya öğrendik, bir sorun kalmadı. merak etme, panik yapma, öğreneceksindir mutlaka...

bazen telefonun bi yerinden arıza verdiğini zannederim, sonra aç-kapa yaparım, sorunlar halledilmiş olur. akıllı telefonlarda en iyi yöntemlerdendir bu.

[ problem çözüldü ] Sıkıntı AİRTİES rT-205 MARKA MODEMDE SADECE RT-205LERDE BÖYLE SIKINTI VAR !
Cihaz arızalı fialn değil !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 kadar lanet bi telefon görmedim arkadaş her şeyinde bi sıkıntı var 4 ayda 5 kere servise gönderdim hala daha sıkıntıları var !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3teki wifi kopması için ben de yetkili servise yolladım.
sorunun yazılımsal olduğunu ve özel bir yazılımla çözdüklerini yazmışlar, ama sorun hala sürüyor.
fabrika ayarlarına dönüş de çare olmadı.
acaba ilk sürümü yüklemek işe yarar mı ve bu sürümü nasıl ediniriz.
işin daha da kötüsü, bunu güncellemeye kapatarak korumak mümkün mü?
deneyimi ve birikimi olan herkesten ricacıyım.
şimdiden teşekkürler.