Yeni gelecek güncellemede kesecekti sanırım, şimdi kesmese bile yakında kesin keserBende s3 mini var ve whatsapp destegini kesmedi. Kesilme ihtimali var mı?
ben youtubeyide kullanamıyorum desteğini kestiği için bir whatsapp birde instagram kullanıyorum whatsapp ta kesileceği için tek instagram kalıyorKesecek kesinlikle ama bu gözünüzü korkutmasın. Sadece güncellemeyi kesiyor. Yani en azından güncellemeden bi 1 2 yıl daha kullanabilirsiniz herhalde. Youtube içinde aynısı olmuştu.
teşekkürlerYeni gelecek güncellemede kesecekti sanırım, şimdi kesmese bile yakında kesin keser
Evet hocamben youtubeyide kullanamıyorum desteğini kestiği için bir whatsapp birde instagram kullanıyorum whatsapp ta kesileceği için tek instagram kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
Bende öyle umuyorumKesecek kesinlikle ama bu gözünüzü korkutmasın. Sadece güncellemeyi kesiyor. Yani en azından güncellemeden bi 1 2 yıl daha kullanabilirsiniz herhalde. Youtube içinde aynısı olmuştu.
Valla bugüne kadar hiç böyle olmadı. Bir gün Whatsapp'a girdiğinde çat diye artık bu telefon uyumsuz diyordu.Kesecek kesinlikle ama bu gözünüzü korkutmasın. Sadece güncellemeyi kesiyor. Yani en azından güncellemeden bi 1 2 yıl daha kullanabilirsiniz herhalde. Youtube içinde aynısı olmuştu.
Ablamın arkadaşınınki s3 mini o sıkıntısız kullanıoduValla bugüne kadar hiç böyle olmadı. Bir gün Whatsapp'a girdiğinde çat diye artık bu telefon uyumsuz diyordu.