WhatsApp mı? Telegram mı?

Hangisi?

• WhatsApp

• Telegram

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Bazen numara vermek istemediğimden dolayı, telegramı çok sık kullanıyorum. Telegram sayesinde numaramı vermeden gruplara girebiliyorum.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Yeni tanıştığın karşı cinsin numarasını alabilmek bir heyecandır, arayıştır. İstediğimizde sesini normal veya wp arama yapabilmek daha iyi. İnterneti kapalı olduğu anlarda iletişime geçmek istesek fiyaskoyla sonuçlanabilir.

Ayrıca tekme yediğimizde başka numaralardan direk lap diye arayabilmemiz için numarası gerekmekte telegramda arayabilir miyiz bu şekilde bilmiyorum ? ?

luckyslevın

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bundan birkaç hafta öncesine kadar telegram kullanıyordum çok sık ama şu an whatsapp kullanıyorum. Ama telegram birçok yönden çok çok daha iyi whatsapptan. Gerek arayüzü olsun gerek serbestlik bakımından olsun çok daha iyi. Tek kötü özelliği daha önce rehberimde olan fakat rehberimden sildiğim kişileri de gösteriyor olması. Çok saçma bişey rehberimden siliyorum ama telegram kişilerde hala görünüyor. Onun dışında whatsapptan çok çok daha iyi.

Reaksiyon puanı
104
whatsapp tabi ki. telegram hiç kullanmadım. kullanacak ortak arkadaşlarım da yok.

luckyslevın

Asistan
Reaksiyon puanı
58
nasıl olduğunu yazar mısınız lütfen :)
Ayarlar>bildirimler ve sesler>en altta "yeni kişiler" sekmesi var onu deaktif ettiğiniz zaman kapanıyor. Telegram'a girdiğiniz zaman sohbetler bölümünde yine bildirim olarak görünüyo ama girmediğiniz sürece telefona bildirim düşmüyor.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Ayarlar>bildirimler ve sesler>en altta "yeni kişiler" sekmesi var onu deaktif ettiğiniz zaman kapanıyor. Telegram'a girdiğiniz zaman sohbetler bölümünde yine bildirim olarak görünüyo ama girmediğiniz sürece telefona bildirim düşmüyor.
ben sohbetler bölümünde de görünmüyor diyorsunuz sandım :(

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Yukarıda ki konu üzerinden devam edilmesi rica olunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...