WhatsApp Konuşmalarına Ulaşmam Lazım

_ardakrdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Özetlemek gerekirse uygulamayı sildim, geri yükledim ve mesajlarıma ulaşmaya çalışıyorum. İşin kötü yanı şurda başlıyor ;drive da herhangi bir yedekleme yok ayrıca ne olduğunu bilmeden yer kaplamasın diye günlük temizlediğim 'msgstore.' dosyaları WhatsApp ın otomatik her akşam yaptığı yedeklemeymiş. Ben 4 yıldır uygulamayı kullanıyorum ve çok çok acil ulaşmam gereken mesajlar var aksi takdirde tahmin edeceğinizden büyük ve haklı olduğum bir olayı ispatlayamayacağım.
Lütfen bir şekilde yardım edin veya yol gösterin.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Tüm yolları kendi ellerinizle silmişsiniz. Geçmiş olsun. Her gece 2de normalde yerel yedeği 1 haftalık alırdı. Şansına küs.

_ardakrdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Evet gerçekten öyle oldu. Bakın farkındayım istediğim zor bir şey ve çok ümitli değilim. Ama illaki az da olsa bir şansım olabileceğini söyleyecek biri varsa cidden çok büyük yardımı dokunmuş olur.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
1- Drive yedekleme
2- Gece olan 7 günlük yerel yedekleme

Haricinde başka bir imkan zaten yok. Siz ikisini de kullandığınızı söylüyorsunuz. Haricinde başka bir yerde bu veriler ne yazık ki tutulmaz.

_ardakrdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Silmeden önce akıl edemedim hiçbirini. Milyon mesaj o kadar anı, gelmişler, geçmişler hepsi yalan oldu. Buna bu kadar üzüleceğim aklıma gelmediği gibi bide üstüne çok önemli kanıt niteliğinde olan mesajlara ulaşamıyorum. Evet galiba haklısınız bunu kabullenmem gerek kendi elimle silmişim her şeyi, önlem almamışım. Size de tekrardan çok teşekkür ederim en azından kafamda bir soru işareti kalmadı. İyi geceler diliyorum...

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Ben günaşırı yedek alırım. Yaklaşık 2 yıllık bütün konuşmalarım kayıt altında. Bir ara WhatsApp kendisini yeniden başlattı ve o sırada verileri komple sildi. 3 ay kadar yedek almama üşengeçliğimden dolayı benim için aynı şekilde kanıt niteliğinde olan bazı sohbetleri kaybetmiştim. Eylül ayı öncesi ve Kasım ayı sonrası kayıtlar elimdeyken o ara döneme hiç bir şekilde ulaşamadım. O yüzden dediğim gibi en kötü iki günde bir yedeğimi mutlaka alırım.

_ardakrdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Önümüzde çok yol var, bu da bir tecrübe oldu. Ben de bundan sonra günaşırı almaya dikkat ederim:)

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Zuck birazdan tüm mesajları sana atar. Çünkü o adamın dibi.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben kızla ciddi düşünüyoruz belli mi olur alır konuşmaları bakar diye geçen yıl sonunda mesajların çoğunu kendim sildim fotoğrafları da google fotoğraflara yüklemiştim bu hadise patlak verince hesabı silmem çok kolay oldu ?

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
Whatsapp, iletileri sunucularinda cok kisa sureli tutuyor. Sizdeki yedekleri sildiginize gore geri getirmeniz mumkun degil gibi gorunuyor.