Whatsapp Internet kullanımı...

NeverBackDown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar htc Desire z telefonum var.Arkadaşlarımla whatsapp tan konuşuyoruz fakat onlar internet paketi olmadan mesaj yollayabiliyor ama ben yollayamıyorum.Bunun için ne yapmalıyım ?

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
İnternet paketi olmadan derken bence imkansız. Mutlaka ya data yada kablosuz internet kullanıyorlardır.

NeverBackDown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlarda ne paket var nede lira -8 lirada internet paketi olmadan mesaj atabiliyolar bende buna şaşırdım

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Bedava bedava diye diye bu hale geldi... Şimdi şahsı geçen program ücretsiz değil bu bir! İkincisi herhangi bir internet bağlantısı olmadan çalışmaz !

Seni keklemişler güzel kardeşim...

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Data yolu olmadan çalışmaz. İnternet paketi yoksa Wifi kullanıyordur. Ama muhakkak kullanıyordur. Ya da delidir KB ına 0.03 kuruş mu neydi onu ödeyip kullanıyordur. o 0.03 kuruşlar bitince yollamaz öylece kalır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki internet paketi yüklenince whatsapp tan atılan mesajlar fotoğraflar bana ulaşır mı?

NeverBackDown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internet paketi yok dibe vurmuş liraları sadece veri bağlantısı açık onun sayesinde mesaj yollayabiliyor sanırsam çok küçük bir kb harcandığı için ücret kesilmiyor

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
internet paketi yok dibe vurmuş liraları sadece veri bağlantısı açık onun sayesinde mesaj yollayabiliyor sanırsam çok küçük bir kb harcandığı için ücret kesilmiyor
Bütün mesajları okudum sonunda böyle bir yorum gördüm.
Aynısı başıma geldi çünkü, -8 lira var internet açık ve whatsapptan mesaj alışverişi yapılabiliyor.
Yalnız o da belli bir yere kadar gidiyor, 1 2 hafta sonra mı ne internet açılmamaya başladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler ben kendim atıyorum internet paketim olmadan atıyorum ama sadece mesaj ne resim nede başka bişey geliyor sadece mesaj geliyor android kullanıyorum samsung mini 2 veri ağı modunu acık tuutnc atıyourm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Doğru söylüyor benimde internet paketim olmadan -8 lirada bedavan giriyordum ama son 2 gündür giremiyorum net paketi istiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öyle bi şey yok aynı durumdayım 6 aydır kullanıyorum -,-

S

SDN Okuru

SDN Okuru
whatsapp'ı bugün ücretsiz indirdim. internet paketi yapıp kullansam evdeki wifiye para yazmaz dimi ?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
whatspappten akşama kadar mesaj çeksenız yınede çok dusuk bır veri data alıyor mesela 50kılobayte hatta bazen bayte lara varıyor . bu yuzden ınternet kullanımında hiç bir sorun olmaz 250mb internet bile yeter

tek sorun whatsapp kullanan kısılerı bulmak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internet paketi olmadan wahatsapp a girilmiyo mu şimdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslr bnde c3 00 kullanıyorum yenı yukledım wireless i kapatınca kendı otomatık waptan baglanıo ve hıc kapanmıyo bu durumu nasıl cozerım

emrahkirecci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nokia e71 de de aynı olay oluyor lira ve internet paketi olmadan whatsapp tan mesajlaşılabiliyor. Ama sadece yazı gidip geliyor resim, ses vs. gönderilmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sosyal medya paketi var. onu almıştır. sınırsız face twitter line watsap. bunlara rahat takılabiliyorsun megabayt olmadan.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
whatsapptan gönderilen mesajlar 1kb bile etmediğinden bu veri akışını görmezden geliyor operatörler. Hattım faturalı olduğundan ve sınırsız internetim olduğundan böyle bir şeyi deneyip söylemem mümkün değil ancak böyle kullanan arkadaşlarım var benim de. Hattınız faturasız olmalı, internet paketiniz olmamalı ve hattınızda hiç lira bulunmamalıdır. Eğer liranız varsa karşı taraftan gönderilen yüksek boyutlu bir resim, ses kaydı liralarınızı harcar. O yüzden sadece yazışmalar için hiç liranız olmaması lazım.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
whatsapptan gönderilen mesajlar 1kb bile etmediğinden bu veri akışını görmezden geliyor operatörler. Hattım faturalı olduğundan ve sınırsız internetim olduğundan böyle bir şeyi deneyip söylemem mümkün değil ancak böyle kullanan arkadaşlarım var benim de. Hattınız faturasız olmalı, internet paketiniz olmamalı ve hattınızda hiç lira bulunmamalıdır. Eğer liranız varsa karşı taraftan gönderilen yüksek boyutlu bir resim, ses kaydı liralarınızı harcar. O yüzden sadece yazışmalar için hiç liranız olmaması lazım.
Operatörler değil yalnız . Sadece turkcell görmezden geliyor diğerleri değil.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Doğrudur hiç denemedim, ben 8 yıldır avea kullanıyorum. =)