bluestacks diye bir program var bilgisayarına sanal android kuruyor oradan google play e girip whatsapp ı indirip normal bir tabletteki gibi kullanabilirsinöyle bişi yok
bluestacks diye bir program var bilgisayarına sanal android kuruyor oradan google play e girip whatsapp ı indirip normal bir tabletteki gibi kullanabilirsin![]()
bluestracks yoluylada whatsapp a erişilebiliyor bu kadar zorlaştımasaydınız keşke durumu oluyor mu oluyor hiç olmamasından iyidir.pcye whatsapp kurmak istiyorum diyor bluestacks değilgerekirse sanal değil gerçeğini de kurarsın ama pratikte günlük kullanıma uygun değil bunlar, ayrıca whatsapp telefon numarana ve rehberine ihtiyaç duyuyor. Official bir whatsapp masaüstü uygulaması çıkana kadar böyle birşey yok.
Bluestacks'la ben de whatsapp dahil tüm uygulamaları kullanıyorum. yok öyle birşey diye kestirip atmadan ya deneyin ya da bilmiyorum diyebilin. Adam PC'ye yüklemek istiyorum diyor. Günlük kullanıma uygun mu, performansı nasıl diye sormuyor. Daha okuduğunu anlamayan adamlar gelip altına mesaj kasacağım diye kendini rezil etmiyor mu şurada.