WhatsApp 'ı bilgisayara yüklemek

okanyesil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pcye watsapp yüklemek istiyorum nereden yükleyebilirim

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bluestacks diye bir program var bilgisayarına sanal android kuruyor oradan google play e girip whatsapp ı indirip normal bir tabletteki gibi kullanabilirsin :)

pcye whatsapp kurmak istiyorum diyor bluestacks değil :) gerekirse sanal değil gerçeğini de kurarsın ama pratikte günlük kullanıma uygun değil bunlar, ayrıca whatsapp telefon numarana ve rehberine ihtiyaç duyuyor. Official bir whatsapp masaüstü uygulaması çıkana kadar böyle birşey yok.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Whatsapp'ı başka bir cihaza kurarsanız telefonunuzda kullanamazsınız nedeni: whatsapp sadece bir cihazda çalışır.
Yani sadece bir cihazda kullanabilirsiniz.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
pcye whatsapp kurmak istiyorum diyor bluestacks değil :) gerekirse sanal değil gerçeğini de kurarsın ama pratikte günlük kullanıma uygun değil bunlar, ayrıca whatsapp telefon numarana ve rehberine ihtiyaç duyuyor. Official bir whatsapp masaüstü uygulaması çıkana kadar böyle birşey yok.
bluestracks yoluylada whatsapp a erişilebiliyor bu kadar zorlaştımasaydınız keşke durumu oluyor mu oluyor hiç olmamasından iyidir.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bluestacks ile hemen hemen butun android uygulamalar aciliyor ben oyunlarin yedek hesaplari yonetiyorum bilgisayardan. En az 2 gb ram istiyor program bu arada

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bluestacks'la ben de whatsapp dahil tüm uygulamaları kullanıyorum. yok öyle birşey diye kestirip atmadan ya deneyin ya da bilmiyorum diyebilin. Adam PC'ye yüklemek istiyorum diyor. Günlük kullanıma uygun mu, performansı nasıl diye sormuyor. Daha okuduğunu anlamayan adamlar gelip altına mesaj kasacağım diye kendini rezil etmiyor mu şurada.

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bluestacks'la ben de whatsapp dahil tüm uygulamaları kullanıyorum. yok öyle birşey diye kestirip atmadan ya deneyin ya da bilmiyorum diyebilin. Adam PC'ye yüklemek istiyorum diyor. Günlük kullanıma uygun mu, performansı nasıl diye sormuyor. Daha okuduğunu anlamayan adamlar gelip altına mesaj kasacağım diye kendini rezil etmiyor mu şurada.

kimin mesaj kastığı belli...

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bluestacks ile whatsapp kullanmaya kaltım olmadı sadece bir cihazda kullanılabilir diye uyarı verdi bende ikinci hattım ile kullandım.