Whatsapp Gecmis online olma saatleri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Czmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Iki sorum var arkadaslar
Birincisi

Arkadaslar farkli bir sorum olacakti
Belirli veya tum kisilerin gun icerisindeki online olma saatlerinin gecmisini gorebilecegimiz bir yol veya uygulama var midir? Veya son 1 2 saatlik online olma gecmisi
Ornekle aciklayayim
Kisi her ne zaman online olduysa onlarin raporu
x kisisi
1:32
1:35
1:51
3:14
5:09
gibisinden daha onceki online oldugu zamanlari gormek icin bir arayistayim da

Ikinci soru ise sudur. Normal Whatsapp degil; Whatsapp Plus kullaniyorum. Parayla aldigimdan surekli guncel surum kullanabiliyorum fakat sorun su
Ben ofline oldugumda karsi tarafin son online olma saati dogru degil. Yani adam online ise bile daha once aktif oldugu bir saat gozukuyor. ama ben online oldugumda haliyle saat degisip asil dogru saati veriyor
bunun bir ayarinin oldugunu dusunmuyorum genel bir sorun gibime geliyor cunku ilk gunden beri bu sorun var
cozumu varsa da cok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu neyin merakı arkadaş anlamıyorum ya. Birde 3. şahıs firmaların yayınladığı 3. parti uygulamalara nasıl bu kadar güveniyorsunuz. Muhattap alacağınız kimse yok karşısınızda en ufak bir sorunda.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İlkinin cozumunu bilmiyorum okacaginida sanmiyorum. Ama ikincisinin mantigi whatsappin goruldutu kapatna mantigiyla calisiyor. Gorulduyu kapayinca karsi tarafin goruldusunu goremezsiniz . plusta ise goruldunuz dondurulur. Whatsapida programi kapayip bastan acmadiginiz surece girdiginiz anki baskalarinin gorulduleri donuk sekilde kalacaktir hep. Gicik bise ama normal whatsapp yuzunden boyle sanirim. Yani normal whatsappta gorulduyu kapatinca karsi tarafin goruldusu gozukseydi sorununuz hallolurdu.