- Reaksiyon puanı
- 2,185
Merhaba arkadaşlar WhatsApp dışında hangi online iletişim uygulaması kullanıyorsunuz... ??
Telegram abaza doldu malum gruplar nedeniyle. Telegramın kalitesini düşürüyorlar.
Facebook'un verileri sattığı ortaya çıktı ama kimse takmıyor. Keşke herkes WhatsApp kullanmayı bırakıp telegrama ya da bip'e geçse.
Bir iki defa yükleyip kaldırdım. Aslında güzel de bir uygulama. Lakin yaygın olmayınca sizde olmasının da bir anlamı kalmıyor maalesef.Telegram bu alanda çok iyi gerçekten.
Doğru whatsapp a güvenmiyorum ama malesef kullanmak zorundayım arkadaşlar akrabalar yüzünden.. Geçseler bile bazıları onları da satın alırlar...Telegram abaza doldu malum gruplar nedeniyle. Telegramın kalitesini düşürüyorlar.
Facebook'un verileri sattığı ortaya çıktı ama kimse takmıyor. Keşke herkes WhatsApp kullanmayı bırakıp telegrama ya da bip'e geçse.
Discord bana pek pratik gelmiyor. Telefonda aynı anda birçok kişiyle mesajlașacağımızı hesaba katarsak; WhatsApp, bip, line, telegram daha ön plana çıkıyor.Discord
Kesinlikle katılıyorum. Bu güne kadar bir yurtdışı görüşme haricinde kimseyle WhatsSap'tan görüşmüşlüğüm yoktur. Lakin resim ve dosya gönderme konusunda kullanıyorum sadece. Yazılı mesajlarımı da daima şebekeden gönderirim.Bana sözü olan beni şebekeden arar.
Whatsapp uygulamasını sadece dosya gönderme aracı gibi kullanırım.
Dosyanı sd karta yedekledikten sonra direk silerim mesajları.
Pardon ama ben whatsapp a guveniyormusunuz diye soru sorduğumu hatırlamiyorum.... ayrıca hangi telefonu kullanırsanız kullanın ve hangi şebekenin gsm operatörünü kullanırsanız kullanın artık hiçbirşey güvenli değil... iddamin da arkasindayim... kardeşimKesinlikle katılıyorum. Bu güne bir yurtdışı görüşme haricinde kimseyle WhatsSap'tan görüşmüşlüğüm yoktur. Lakin resim ve dosya gönderme konusunda kullanıyorum sadece. Yazılı mesajlarımı da daima şebekeden gönderirim.
Bende hiç yok öyle reklam görmedim, belki grup olmadığı için ama son zamanlarda rehberimden bir çok kişi üye oluyor buraya.Telegram , Whatsapp'ı geçicek diyorlar onun dışında indirdim ama kullanmadım , +18 Grup reklamları falan görüyorum İnstagram'da olayı nedir bilmiyorum anlatacak arkadaşlar varsa dinliyorum![]()
"Kardeşim" sen bana kızdın mı yoksa?Pardon ama ben whatsapp a guveniyormusunuz diye soru sorduğumu hatırlamiyorum.... ayrıca hangi telefonu kullanırsanız kullanın ve hangi şebekenin gsm operatörünü kullanırsanız kullanın artık hiçbirşey güvenli değil... iddamin da arkasindayim... kardeşim
Ben de bir hafta önce öğrendim. Yaştan kaynaklı birsey olsa gerek daha büyümedik çok ?Telegramı ilk defa duyuyorum yaşımdan kaynaklı galiba
Yok kardeşim kizmadim niye kızım ki sizde doğru yere parmak bastınız teşekkürler..."Kardeşim" sen bana kızdın mı yoksa?
Tamam, beğenmedim yorumumuzu madem, girmeyiz konunuza, olur biter.
Vesselam!
Yok ya hatda Teşekkürler kardeşim doğru yere parmak bastınız"Kardeşim" sen bana kızdın mı yoksa?
Tamam, beğenmedin yorumumuzu madem, girmeyiz konunuza, olur biter.
Vesselam!