Whatsapp dışında hangi iletişim uygulaması??

Whatsapp dışında??

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Reaksiyon puanı
10,315
Whatssapp olunca başka birine hiç gerek duymadım. Zaten yükleseniz bile karşıdakinde olmayınca sizde yüklü olmasının bir anlamı kalmıyor.

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181
Telegram abaza doldu malum gruplar nedeniyle. Telegramın kalitesini düşürüyorlar.
Facebook'un verileri sattığı ortaya çıktı ama kimse takmıyor. Keşke herkes WhatsApp kullanmayı bırakıp telegrama ya da bip'e geçse.

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Telegram abaza doldu malum gruplar nedeniyle. Telegramın kalitesini düşürüyorlar.
Facebook'un verileri sattığı ortaya çıktı ama kimse takmıyor. Keşke herkes WhatsApp kullanmayı bırakıp telegrama ya da bip'e geçse.

Zaten mark onu istiyor sosyal medyayı elinde tutup verileri istiparata satmak cialar bilgi istiyor..

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Doğru whatsapp a güvenmiyorum ama malesef kullanmak zorundayım arkadaşlar akrabalar yüzünden.. Geçseler bile bazıları onları da satın alırlar...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Bana sözü olan beni şebekeden arar.
Whatsapp uygulamasını sadece dosya gönderme aracı gibi kullanırım.
Dosyanı sd karta yedekledikten sonra direk silerim mesajları.

Reaksiyon puanı
10,315
Bana sözü olan beni şebekeden arar.
Whatsapp uygulamasını sadece dosya gönderme aracı gibi kullanırım.
Dosyanı sd karta yedekledikten sonra direk silerim mesajları.
Kesinlikle katılıyorum. Bu güne kadar bir yurtdışı görüşme haricinde kimseyle WhatsSap'tan görüşmüşlüğüm yoktur. Lakin resim ve dosya gönderme konusunda kullanıyorum sadece. Yazılı mesajlarımı da daima şebekeden gönderirim.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Kullanmadım ama Dedi diye yerli bir uygulamaya da iyi diyorlar.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Kesinlikle katılıyorum. Bu güne bir yurtdışı görüşme haricinde kimseyle WhatsSap'tan görüşmüşlüğüm yoktur. Lakin resim ve dosya gönderme konusunda kullanıyorum sadece. Yazılı mesajlarımı da daima şebekeden gönderirim.
Pardon ama ben whatsapp a guveniyormusunuz diye soru sorduğumu hatırlamiyorum.... ayrıca hangi telefonu kullanırsanız kullanın ve hangi şebekenin gsm operatörünü kullanırsanız kullanın artık hiçbirşey güvenli değil... iddamin da arkasindayim... kardeşim

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Telegram , Whatsapp'ı geçicek diyorlar onun dışında indirdim ama kullanmadım , +18 Grup reklamları falan görüyorum İnstagram'da olayı nedir bilmiyorum anlatacak arkadaşlar varsa dinliyorum :)

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Telegramı ilk defa duyuyorum yaşımdan kaynaklı galiba

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Telegram , Whatsapp'ı geçicek diyorlar onun dışında indirdim ama kullanmadım , +18 Grup reklamları falan görüyorum İnstagram'da olayı nedir bilmiyorum anlatacak arkadaşlar varsa dinliyorum :)
Bende hiç yok öyle reklam görmedim, belki grup olmadığı için ama son zamanlarda rehberimden bir çok kişi üye oluyor buraya.

Reaksiyon puanı
10,315
Pardon ama ben whatsapp a guveniyormusunuz diye soru sorduğumu hatırlamiyorum.... ayrıca hangi telefonu kullanırsanız kullanın ve hangi şebekenin gsm operatörünü kullanırsanız kullanın artık hiçbirşey güvenli değil... iddamin da arkasindayim... kardeşim
"Kardeşim" sen bana kızdın mı yoksa?
Tamam, beğenmedin yorumumuzu madem, girmeyiz konunuza, olur biter.
Vesselam!

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Ülkem de Apple eşşek yükü kadar paralar ödeniyor neymiş güvenilir ve modaymış
Sonra da fakirlik edebiyatı yapılıyor... neyse
Geçtiğimiz yıllarda apple çalisani bir bayanın çıplak resimlerini çalmış diye iddialar var ve kovulmuş... facebook u herkes biliyor... google herkes biliyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam, beğenmedim yorumumuzu madem, girmeyiz konunuza, olur biter.
Vesselam!
Yok kardeşim kizmadim niye kızım ki sizde doğru yere parmak bastınız teşekkürler...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam, beğenmedin yorumumuzu madem, girmeyiz konunuza, olur biter.
Vesselam!
Yok ya hatda Teşekkürler kardeşim doğru yere parmak bastınız

Son düzenleme:

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Turkcell kullanırken bip kullanıyordum WhatsApp'a ek olarak. Şimdi kullanmıyorum. Discord yüklü telefonumda ama genelde bilgisayardan kullanıyorum aslında.

Sharpdie

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Whatpsapp dışında Bip,Telegram ve discord kullanıyorum genel olarak hepsinden memnunum