anonymsfs2003
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
WhatsApp Açabilen Tuşlu Telefon Arıyorum.
Bildiğiniz modelleri yazarsanız sevinirim
Maalesef desteklemiyomuşBu telefona bakabilirsiniz, internetten baktığımda içerisinde WhatsApp kullanılabilindiği söyleniliyor.
Iphone nin özellikle eski modellerinde Whatsapp çalışabiliyor tabi her seferinde ayrı ücret ödemesi yapılırsa ve istenen ücrette az değil bir çok kişi bu hataya düşerek bu eski model Abd şirketinin telefonlarını almışlar hatta Abd vatandaşı olanlarda hala bu sorunlarla karşı karşıyalar sizinki de böylemi oldu bilmiyorum, bir şey almadan önce özellikleri garantisi ve her şeyi didik didik edilmeli araştırılmalıdır yoksa bedeli ağır olabiliyor bu yüzden forumda bu soruyu sormanız iyi bir adımdır.WhatsApp Açabilen Tuşlu Telefon Arıyorum.
Nokia 8000 4G önerebilirim. Aliexpressten temin edebilirsin. Çiçeksepetinde 620 tl fiyat ne kadar güvenilir bilemem ama fiyat ortalaması bu şekilde.WhatsApp Açabilen Tuşlu Telefon Arıyorum.
tuşlu iphone kullanıyordunuz galiba önceden? size özel mi üretildi hangi fabrikadan çıktı bu cihaz? şimdi konu tuşlu telefon sen gelip iphone tarihi vereceksin neredeyse boş post atmaya devam mı ?Iphone nin özellikle eski modellerinde Whatsapp çalışabiliyor tabi her seferinde ayrı ücret ödemesi yapılırsa ve istenen ücrette az değil bir çok kişi bu hataya düşerek bu eski model Abd şirketinin telefonlarını almışlar hatta Abd vatandaşı olanlarda hala bu sorunlarla karşı karşıyalar sizinki de böylemi oldu bilmiyorum, bir şey almadan önce özellikleri garantisi ve her şeyi didik didik edilmeli araştırılmalıdır yoksa bedeli ağır olabiliyor bu yüzden forumda bu soruyu sormanız iyi bir adımdır.