Öneri WhatsApp Açabilen Tuşlu Telefon Arıyorum???

anonymsfs2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WhatsApp Açabilen Tuşlu Telefon Arıyorum.
Bildiğiniz modelleri yazarsanız sevinirim

iyi biri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
WhatsApp Açabilen Tuşlu Telefon Arıyorum.
Bildiğiniz modelleri yazarsanız sevinirim
Iphone nin özellikle eski modellerinde Whatsapp çalışabiliyor tabi her seferinde ayrı ücret ödemesi yapılırsa ve istenen ücrette az değil bir çok kişi bu hataya düşerek bu eski model Abd şirketinin telefonlarını almışlar hatta Abd vatandaşı olanlarda hala bu sorunlarla karşı karşıyalar sizinki de böylemi oldu bilmiyorum, bir şey almadan önce özellikleri garantisi ve her şeyi didik didik edilmeli araştırılmalıdır yoksa bedeli ağır olabiliyor bu yüzden forumda bu soruyu sormanız iyi bir adımdır.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Iphone nin özellikle eski modellerinde Whatsapp çalışabiliyor tabi her seferinde ayrı ücret ödemesi yapılırsa ve istenen ücrette az değil bir çok kişi bu hataya düşerek bu eski model Abd şirketinin telefonlarını almışlar hatta Abd vatandaşı olanlarda hala bu sorunlarla karşı karşıyalar sizinki de böylemi oldu bilmiyorum, bir şey almadan önce özellikleri garantisi ve her şeyi didik didik edilmeli araştırılmalıdır yoksa bedeli ağır olabiliyor bu yüzden forumda bu soruyu sormanız iyi bir adımdır.
tuşlu iphone kullanıyordunuz galiba önceden? size özel mi üretildi hangi fabrikadan çıktı bu cihaz? şimdi konu tuşlu telefon sen gelip iphone tarihi vereceksin neredeyse boş post atmaya devam mı ?