şowalye
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Banada  mezopot__@hotmail.com

Büyük müzik sitelerinin hepsi böyle.Dosya boyutu düşük olduğu için ya çok iyi çok hızlı takip etmek lazım ya da uzak durmak lazım.arkadaşlar what.cd sitesinde upload etmek gerçekten çok zormuş. seedbox olmadan tutunulması pek mümkün değil anlayacapınız. ona göre davetiye isteyelim

Az mantıklı düşünmek lazım (yazacaklarım üst mesaja cevap değildir, belirtmek isterim), Turktorrent, Arena-Tr, Torrent-Cell, Leechturk ve bunlar gibi turk torrent tracker davetiyesine karşılık (yalnızca türk torrent trackerları da yanlış olur, birçok yabancı trackerlarda) what.cd - ptp - gtf gibi sitelerin davetiyelerini istemek ne kadar mantıklı? Ya da durup dururken 5-10 mesaj sahibi biri "bana da gonderin" "mailim bu" gibi mesajlar yaziyorlar. Dikkat edin,bu konuda su dakikaya kadar davetiye alan yok, (ben görmedim)
 Az mantıklı düşünmek lazım (yazacaklarım üst mesaja cevap değildir, belirtmek isterim), Turktorrent, Arena-Tr, Torrent-Cell, Leechturk ve bunlar gibi turk torrent tracker davetiyesine karşılık (yalnızca türk torrent trackerları da yanlış olur, birçok yabancı trackerlarda) what.cd - ptp - gtf gibi sitelerin davetiyelerini istemek ne kadar mantıklı? Ya da durup dururken 5-10 mesaj sahibi biri "bana da gonderin" "mailim bu" gibi mesajlar yaziyorlar. Dikkat edin,bu konuda su dakikaya kadar davetiye alan yok, (ben görmedim)  Kusura bakmayin. Her mesaji okuyun, what.cd nedir bilip bilmeden "bana da gonderin" yazmışlar. Örneğin 6. 30. 20. 23. mesajlara bakın, ne demek istedigimi anlayacaksınız.
 Kusura bakmayin. Her mesaji okuyun, what.cd nedir bilip bilmeden "bana da gonderin" yazmışlar. Örneğin 6. 30. 20. 23. mesajlara bakın, ne demek istedigimi anlayacaksınız. alper.toy@live.com
 alper.toy@live.com

elinde olan varsa takasta yapabilirimgfxdesigner4@gmail.com