bysusqun06
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere whaff rewards adlı uygulama ile nasıl para kazanabileceğinizi öğreteceğim Bu program sadece android cihazlar içindir. Programın mantığı çok basittir kısa zamanda günde 10dknızı ayırarak güzel paralar kazanabilir ve bunları ister hediye kodlarına dönüştürün istersenizde diğer ödeme seçenekleriyle hesaplarınıza aktarın. Ben bu programa başta inanmadım ama cs go, clash of clans gibi oyunlarda para harcamamak için whaff'ı denedim oyunlardaki nesneleri felan whaffta biriktirdiğim paralarla satın aldım ve baya iş görüyo oyuna para vermek istemeyenler için güzel bir yöntem.
bu yazımı dikkatlice okuyunuz;
#1whaff rewards adlı uygulamayı play storeden indirin.
#2 uygulamayı indirip kurduktan sonra uygulamaya giriş yapalım
#3 uygulamaya girdikten sonra facebook ile oturum açalım.
#4 acılan pencerede sizden referance kodu girmenizi isteyecektir BT43762 bu kodu girerseniz 0,30$ ile başlarsınız.(bu kodu girerseniz hem siz 0,30$ kazanırsınız hemde ben.)
#5 para kazanmak için 4 çeşit yöntem vardır
a)preminum pick adlı yerden günlük görevleri tamamlayarak para kazanmak
b)whaff pick ile uygulama indirip verilen görevleri tamamlamak
c)sosyal paylaşım sitelerinden(google+ ve facebook)sayfasını ve ya hesaplarını takip etmek yada beğenmek
d)other picks kısmından yardımcı şirketler sayesinde para kazanmak
6)browse kısmından önemli kısımlar vardır bunlar iki tanedir
a)earning:bu kısımdan indirdiğiniz uygulamalar veya yaptıgınız görevler sayesinde ne kadar para kazandıgınız gösterilir
b)exchange:burdanda kazandığınız parayı harcayabileceğiniz platformlar gösterilir
arkadaşlar yazımın sonuna gelmiş bulunmaktayım eğer anlamayan arkadaşlar varsa youtube kanlımdaki videomu:https://www.youtube.com/watch?v=5x20Pldzkcw
izleyebilirler abone olup videomu beğenmeyide unutmayın iyi günler dilerim sağlıcakla kalınız ))
bu yazımı dikkatlice okuyunuz;
#1whaff rewards adlı uygulamayı play storeden indirin.
#2 uygulamayı indirip kurduktan sonra uygulamaya giriş yapalım
#3 uygulamaya girdikten sonra facebook ile oturum açalım.
#4 acılan pencerede sizden referance kodu girmenizi isteyecektir BT43762 bu kodu girerseniz 0,30$ ile başlarsınız.(bu kodu girerseniz hem siz 0,30$ kazanırsınız hemde ben.)
#5 para kazanmak için 4 çeşit yöntem vardır
a)preminum pick adlı yerden günlük görevleri tamamlayarak para kazanmak
b)whaff pick ile uygulama indirip verilen görevleri tamamlamak
c)sosyal paylaşım sitelerinden(google+ ve facebook)sayfasını ve ya hesaplarını takip etmek yada beğenmek
d)other picks kısmından yardımcı şirketler sayesinde para kazanmak
6)browse kısmından önemli kısımlar vardır bunlar iki tanedir
a)earning:bu kısımdan indirdiğiniz uygulamalar veya yaptıgınız görevler sayesinde ne kadar para kazandıgınız gösterilir
b)exchange:burdanda kazandığınız parayı harcayabileceğiniz platformlar gösterilir
arkadaşlar yazımın sonuna gelmiş bulunmaktayım eğer anlamayan arkadaşlar varsa youtube kanlımdaki videomu:https://www.youtube.com/watch?v=5x20Pldzkcw
izleyebilirler abone olup videomu beğenmeyide unutmayın iyi günler dilerim sağlıcakla kalınız ))