WH Forum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B.l.u.e.w.o.l.f

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar,size böyle lanet bir siteden bahsedeceğim...

www.***.com,

aslında üye bakımından ve konu sayısından çok güzel bir yer,fakat bazı şeyleri hiç sevmedim.

Koskoca moderatörler,forumda tartışma ortamı yarattığını,gereksiz mesaj yazdığını,daha moderatörlük nedir bilmeden boş işler yaptığını;bu adamların forum kurallarını bile nerdeyse okumadığını söylüyorum..

Herkese haksızlık yapılan,herkezi zevk için banlayan,forum nedir pek bilgisi olmayan bir admini var.Ben böyle şey görmedim.Üye oldum,3-5 mesaja teşşekkürler yazdım,2-3 dakika sonra bot olmaktan banlandım.:4::mellow:

Hatta imzamda www.***com yazmıştım;(göya link bulundurmak yasakmış) uyarıldım:4:

Bütün moderatörler istedikleri konuyu kililiyorlar,siliyorla,taşıyorlar serbest.Rastgele seçilen herifler mod. oluyor.

Birşey daha,FTP'ye virüslü dosyaları atıp,milleti bunlar sayesinde takip ediyorlar.Sonra temizledik diye kandırıyorlar.WH üyelerine yalan atıyorlar.Bazen başarısız olup temizleyemeseler bile...

Web Hattı aslında despot yönticilerin olduğu,haksızlıkların yapıldığı bir site.herkesin kişisel görüşü farklı,değeri farklı ama benim gözümde sitenin değeri 0...

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
reklam kokan haret bunlar

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
100 mesajın olmadan nasıl açtın sen bu konuyu buraya? :huh:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Nerden geldiğinii ve kim olduğunu bilmediğimiz birisinin bu bölümde konu açmasına da izin veremeyiz !

KİLİT !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...