Wesley Sneijder değil Sabri Sarıoğlu!

Reaksiyon puanı
31
w2DkHpN.jpg

Hollandalı yıldızın sarı-kırmızılı formayı ilk kez 11'de giydiği maça kaptan Sabri damgasını vurdu. Tecrübeli futbolcu ortaya koyduğu performansla tribünleri coşturdu

Cim-Bom'da kaptan Sabri Sarıoğlu, Sneijder'in gecesinde şov yaptı. Galatasaray'ın, Inter'den büyük umutlarla transfer ettiği Sneijder, sarı-kırmızılı formayı 11'de ilk kez Medical Park Antalyaspor'a karşı giydi. Galatasaray formasıyla iki hafta önce Beşiktaş derbisinde tanışan Sneijder geçen haftaki Bursa maçında da ikinci yarıda oyuna dahil olmuştu. Hollandalı futbolcu maç öncesi tribünlerden büyük alkış aldı. Sneijder yoğun istek üzerine tribüne giderek, "üçlü" çektirdi. Sakatlığı bulunan Eboue'nin yokluğunda ilk 11'de sahaya çıkan Sabri ise ortaya koyduğu futbolla Sneijder'i bile gölgede bıraktı.

Savunmanın sağında başarılı bir performans sergileyen Sabri, taraftarları da coşturdu. Sarı-kırmızılı tribünlerin, sık sık başarılı şekilde atağa katılan ve attığı sert şutlarla dikkat çeken Sabri lehine tezahürat yaptığı duyuldu. Sneijder'i adeta unuttururken Eboue'yi de aratmayan kaptanın performansı teknik heyetin de yüzünü güldürdü.

Haber Kaynağı:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Özetleri izledim. İlk kez galatasarayı bu kadar saldırgan oynadığını gördüm sanki. Burak, Ambramat, Sabri gerçekten iyiydiler. Yeni gelenlerde eskileride hırslandırmış sanki. Rekabet böyle giderse başarıyı getirecektir. Umarım avrupada başarılı olurlar.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sabri reis oynadımı tam oynuyor:)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu günden sonra kimse sabri kaptana laf söylemiyecek dalga geçmeyecek.

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sonunda Sabri de oynamayı öğreniyor yavaş yavaş :)ilerki maçlarda Fatih Terim oynatırsa nasıl oynayacak izleriz elbet her oyuncu gelişecektir.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
REKOR KIRDI
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncularından Sabri Sarıoğlu, 2-0 kazanılan Antalyaspor maçında bir rekora da imza attı. LİG TV'de yayınlanan Maraton programında Şansal Büyüka ilginç bir bilgi paylaştı. Şansal Büyüka, Sabri'nin maçın 43.dakikasında çektiği şutun hızının 124 km olduğunu belirtti ve bu hızın bir rekor olduğunu da söyledi.

http://www.haberturk.com/medya/haber/818980-sabri-reyiz-sosyal-medyayi-salladi

Reaksiyon puanı
31
REKOR KIRDI
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncularından Sabri Sarıoğlu, 2-0 kazanılan Antalyaspor maçında bir rekora da imza attı. LİG TV'de yayınlanan Maraton programında Şansal Büyüka ilginç bir bilgi paylaştı. Şansal Büyüka, Sabri'nin maçın 43.dakikasında çektiği şutun hızının 124 km olduğunu belirtti ve bu hızın bir rekor olduğunu da söyledi.

http://www.haberturk.com/medya/haber/818980-sabri-reyiz-sosyal-medyayi-salladi

Rüzgardan biraz hızlı, ışıktan biraz yavaş. onun adı Sabri Sarıoğlu..:D

Şaka bir yana dünkü maç oldukça keyifliydi :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
O şut anında Sabriye doğru top gelirken herkes heyecandan ölüyodu :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar dün sergen yalçın kendini yorumcu sanan kanaltürk de top bizden programında galatasaray ve sneijder ilgili yaptığı yorumu biri bulabilrmi ben bulamadım böyle dengesiz yorum cahilli rastlanmadım adam futbolcu olmuş kendini yorumcu sanıyor ama futbolcular ve takımlarla ilgili bilgisi sıfır sergen allah aşkına yorum yapma sen git hülya ve acunla yetenek sec ancak senin yerin ora galatasaray tesadüfen kazanmış dün gutti nin kariyeri sneijderin ki den daha cokmuş tamam guti zamanında iyi oyuncuydu ama tek oynadığı takım 15 yıl real madrid hiç birzaman ilk 11 oyuncusu olmadıki birde gutu bjk geldiğinde 34 yaşındaydı sneijder ,ise şuan 28 yaşında ı gutti ozaman ki dönemim futbolcusuydu gutti 28 yaşındayken sneijder 20 yaşındaydı eyyy sergen ben sana nediyeyim

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:D:D

Sabri’yi kıskandı!

G.Sarayın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Antalyaspor maçından sonra Sabri Sarıoğlu'nu hayranlıkla izledi.

%C5%9Fnayder1.jpg

Antalyaspor maçının sonunda konuşan yıldız futbolcu, “Benim için 11’de başlamak önemliydi. Çünkü uzun süre sonra oynadım. Takım olarak iyi bir iş çıkarttık. Rakiplerimiz kazandığı için 3 puan önemliydi. Yaklaşık 80 dakika sahada kaldım. Yorgunluk hissetmedim. Kondisyonumun iyi olduğunu gördüm. Öne oynarken bazı pas hataları yaptım. Ama daha da iyi olacağım” dedi.

Öte yandan Sneijder, taraftara üçlü çektiren Sabri’nin ne yaptığını sordu ve yapmak istedi, Hamit ise “Sen yapamazsın bunu sadece Sabri yapar” karşılığını verdi.

http://amkspor.com/2013/02/11/sabriyi-kiskandi.html

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kusurbakma sneijder sabriden başka kimse üçlü cekdiremez hamit bile öğrenmiş

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Reyiz 126 km hızla şut çekti türkiye rekoru

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Rüzgardan hızlı,ışıktan biraz yavaş.. onun adı Sabri Sarıoğlu!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Takımın yarısı Sabri Sarıoğlu gibi oynasa Aziz bile loca alır izler bu takımı.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sonunda Sabri de oynamayı öğreniyor yavaş yavaş :)ilerki maçlarda Fatih Terim oynatırsa nasıl oynayacak izleriz elbet her oyuncu gelişecektir.

Daha önce bilmiyor muydu? Sözlükteki birkaç insancık dalga geçti diye bütün ergenlerin diline dolandı Sabri de Sabri. Her zaman ayar olmuşumdur Sabri ile alay edilmesine. Hiçbirimiz bir Sabri Sarıoğlu değiliz, ne yetenek olarak ne de kişilik olarak.

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Daha önce bilmiyor muydu? Sözlükteki birkaç insancık dalga geçti diye bütün ergenlerin diline dolandı Sabri de Sabri. Her zaman ayar olmuşumdur Sabri ile alay edilmesine. Hiçbirimiz bir Sabri Sarıoğlu değiliz, ne yetenek olarak ne de kişilik olarak.

Birkaç insancık ve ergenler ha? Lisedeki öğretmenlerim bile dalga geçiyordu ve biliyordu.Sabrinin videolarına bakarsanız youtube de nasıl topu dağa taşa attığını görürsünüz.Ve ayrıca saçma hareketleride bulunmakta.Futbol olarak tabii ki bizden iyi olacak fakat diğer konularda şüpheliyim.