WepTeknoGold

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba weptekno gold kasasına Kasa Şu:webtekno Gold 16 | R5 2600 ASUS Ph GTX 1660 Ti O6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com 1tb hdd ekleyip alınır mı alıp kullananlar mesaj yazarsa çok sevinirim veya almayıpta teker teker şu şu yüzden kötü veya bu yüzden iyi diye yazarsa çok mutlu olurum veya fiyata daha iyisi varmı dır birde bu var buna da aynı şekilde yorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler Sinerji Neon Serisi HWP-B35-1660 Ryzen 5 2600 16GB 1TB+240SSD GTX1660

meefes

Asistan
Reaksiyon puanı
80
İşlemcide fan var mı bi bak.
Ankart ileriye dönük değil.
HDD gereksiz bence onun yerine mantıklı bir SSD çok daha iyi iş görür. Ben tek anakartı beğenemedim.550W yeter gibi.

2.si upgrade ile daha iyi olur

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İşlemcide fan var mı bi bak.
Ankart ileriye dönük değil.
HDD gereksiz bence onun yerine mantıklı bir SSD çok daha iyi iş görür. Ben tek anakartı beğenemedim.550W yeter gibi.

2.si upgrade ile daha iyi olur
teşekkür ederim yani hwp al diyorsun :D

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2.si upgrade ile daha iyi bir hal alır. Ama 1000 TL fark oluyor. O yüzden ben
webtekno Gold 16
alırdım
anladım teşekkür ederim fakat tek fanlı bi ekran kartı ısınma sorunu olmazmı param biraz var 4500 e kadar çıkabilirim hangi anakartı seçeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eger paran kalırsa anakart yükselt yoksa buda işini görür diyor.
bro peki sen hwp şuanki halinden farklı bişey yaptınmı yani değiştinmi bişeyleri

Son düzenleme:

meefes

Asistan
Reaksiyon puanı
80
anladım teşekkür ederim fakat tek fanlı bi ekran kartı ısınma sorunu olmazmı param biraz var 4500 e kadar çıkabilirim hangi anakartı seçeyim

bro peki sen hwp şuanki halinden farklı bişey yaptınmı yani değiştinmi bişeyleri
Ekran kartı bence bir problem yaratmaz .Anakart yükseltme seçeneği var mıki?

Biraz baktımda fazla ısınıyor

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

evet dediğim gibi ayrıca anakartta yükseltliyor sinerjideki bilgisayarda

300X-SMXCCUMRDE27201917810_417107_2KM2019010417433072bi.jpg

• Gigabyte B450M S2H 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart
  • Gigabyte B450M Gaming 2133mhz-2933mhz(OC) AM4 mATX Anakart (+156,26 TL)
  • Gigabyte B450 Aorus M 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart (+205,18 TL)
  • Gigabyte B450 Aorus Elite 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart (+275,06 TL)
  • Gigabyte B450 Aorus Pro 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart (+414,84 TL)
işte bunlar hwp sistemde özelleştirilen ana kartaları madem iyi değil fakat senin işlemcide fan varmı bi bak dediğini anlamadım özür dilerim bu gün bi garibim

pardon sen golddan bahsediyormuşsun golddaki 2 fanlı olsa düşünmeden alırdım peki sence hwp değişmesi gerekenler neler sebebiyle belirtirmisin

Son düzenleme:

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154

Hocam ben hiçbir şey değiştirmeden aldım. Ama benimkisinde XPG ramler vardı. Hocam şimdi sana şöyle söyleyeyim S2H anakart sana şuanlık yeterli. He ilerde 32 GB RAM falan yaparım hazır olsun dersen şimdiden alabilirsin. Veya O.C için daha iyi bir anakart al derim ama zaten anladığım kadarıyla pek işin yok bunlarla. Yani anlicağın çok gerekli bir şey değil. Ama paran varsa daha yüksek bir anakart al.

BIOS Menüsüde iyi kullanışlı.

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam ben hiçbir şey değiştirmeden aldım. Ama benimkisinde XPG ramler vardı. Hocam şimdi sana şöyle söyleyeyim S2H anakart sana şuanlık yeterli. He ilerde 32 GB RAM falan yaparım hazır olsun dersen şimdiden alabilirsin. Veya O.C için daha iyi bir anakart al derim ama zaten anladığım kadarıyla pek işin yok bunlarla. Yani anlicağın çok gerekli bir şey değil. Ama paran varsa daha yüksek bir anakart al.

BIOS Menüsüde iyi kullanışlı.
çok teşekkür ederim dostum bana bu gün çok yardımcı oldun Allah razı olsun senin o 32gb falan daha 5 6 yıl var gerek yok o yüzden :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
90 normal 105 üstü kork ısılar kaç?

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ne demek hocam. Umarım eksik bilgi vermemişimdir.
Kanki sen öyle diyince kafama takıldı birşey alıyorsak ileriye dönük olsun yordum seni ama beni çok daha ileriye donuk yapacak anakart hangisi 100 lira veriyim iyisi olsun bi bakarmısın senden ricam

90 normal 105 üstü kork ısılar kaç?
ısıları vardı yazmıştı ilk sayfada dostum @NousrAX kardeşim almış bilgisayarı 60 70 falan yazmıştı

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Kanki sen öyle diyince kafama takıldı birşey alıyorsak ileriye dönük olsun yordum seni ama beni çok daha ileriye donuk yapacak anakart hangisi 100 lira veriyim iyisi olsun bi bakarmısın senden ricam

ısıları vardı yazmıştı ilk sayfada dostum @NousrAX kardeşim almış bilgisayarı 60 70 falan yazmıştı

Alıyorsan B450 Aorus alabilirsin. Sitede olsa MSI önerecem de bunlar var sadece. Kullanan arkadaşların yorumuda önemli.

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Alıyorsan B450 Aorus alabilirsin. Sitede olsa MSI önerecem de bunlar var sadece. Kullanan arkadaşların yorumuda önemli.
anladım teşekkür ederim ben bi forum sayfasına daha sormuştum bilgisayar sende oldugu ıcın sana sorayım bilgisayarın güç kaynağı nasıl moderatör kişi stok kasanın guc kaynagının bellı belırsız oldugunu ve kasanın ıyı olmadıgını yazdı fakat ozellestırmede sadece coolermasterın 1 fanlı kasası var 1 fan az kalmazmı sencede stok kasanın sogutması nasıl

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
anladım teşekkür ederim ben bi forum sayfasına daha sormuştum bilgisayar sende oldugu ıcın sana sorayım bilgisayarın güç kaynağı nasıl moderatör kişi stok kasanın guc kaynagının bellı belırsız oldugunu ve kasanın ıyı olmadıgını yazdı fakat ozellestırmede sadece coolermasterın 1 fanlı kasası var 1 fan az kalmazmı sencede

Yani kasanın bir sıkıntısı yok. Soğutması falan iyi. İlk aldığında fanı son devir açtığında fan fazla ses çıkartıyordu. Sonra biraz kullanmaya başlayınca o ses gitti. PSU'da bir sıkıntı yok şuanlık. PSU'nun çok kaliteli olduğunu söyleyemem ama düzgünce çalışıyor. Daha hiç kapanma, mavi ekran sorunu almadım. İlerisi için garanti veremem. Ve daha USB 3.0 portunu test etmedim.

Cooler Master'ın kasası da fena değil. Ama 3 tane ek fan alman şart.

Ve aldığım kasanın güzel tarafı yanında kumanda veriyorlar onla kasanın renklerini ve soğutmasını ayarlayabiliyorsun.

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yani kasanın bir sıkıntısı yok. Soğutması falan iyi. İlk aldığında fanı son devir açtığında fan fazla ses çıkartıyordu. Sonra biraz kullanmaya başlayınca o ses gitti. PSU'da bir sıkıntı yok şuanlık. PSU'nun çok kaliteli olduğunu söyleyemem ama düzgünce çalışıyor. Daha hiç kapanma, mavi ekran sorunu almadım. İlerisi için garanti veremem. Ve daha USB 3.0 portunu test etmedim.

Cooler Master'ın kasası da fena değil. Ama 3 tane ek fan alman şart.

sence değermi 60 tl ye uygun ve kaliteli 2 fan buldum coolermasterın kasasındada 1 var 3 olur sence 3 yeterlimi toplamda 160 yapıyor değermi sence 160 tlye

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Hocam benim PSU'nun yarın bir gün bozulmayacağı kesin değil. Bu yüzden kesin bir şey diyemem ama bana kalırsa değmez. Ben normalde öyle yapıp alıcaktım sonradan vazgeçtim. Bu konuda seçim senin. Kafam rahat olsun dersen Cooler Master al yanına 3 fan al. Yani Gamebooster'ın PSU'sunu alınca 3 gün sonra bozulacak diye bir kaide yok. Ama daha az ömürlü olabilir Cooler Master'dan. 200 TL farkla Sharkoon kasa vardı normalde kaldırmışlar.

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam benim PSU'nun yarın bir gün bozulmayacağı kesin değil. Bu yüzden kesin bir şey diyemem ama bana kalırsa değmez. Ben normalde öyle yapıp alıcaktım sonradan vazgeçtim. Bu konuda seçim senin. Kafam rahat olsun dersen Cooler Master al yanına 3 fan al. Yani Gamebooster'ın PSU'sunu alınca 3 gün sonra bozulacak diye bir kaide yok. Ama daha az ömürlü olabilir Cooler Master'dan. 200 TL farkla Sharkoon kasa vardı normalde kaldırmışlar.
anladım teşekkür ederim brom peki bişey sorabilirmiyim kasanın acayip fazla usb si var ve renk renk o renkler bişey temsil ediyormu ve usb 3.0 ne oluyor

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
şu videodaki kasanın arka tarafında gördüğüm kadarıyla renkli renkli usb girişlerinin içi onlar bi anlam ifadeediyormu yoksa sadece renkmi

USB girişleri renkli derken ? Renkli değilki. Fanları diyorsan sadece görüntü için.

Arkadaki fandan mı bahsediyorsun.

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
USB girişleri renkli derken ? Renkli değilki. Fanları diyorsan sadece görüntü için.
videoyu açabiliyorsan 8:19 u açıp bakarsan arkadaki alta duran 4 lü usb girişlerinin 3ü mavi 1i kırmzı benim şuan kullandıgım bilgisayarda bunlar normal gri siyah onu soruyorum :D 8:13 e bakarsanda 2 tane olanda grimsi bu mavi ve kırmızıların bi ayrıcalığı varmı :D

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Bilmiyorum. Kırmızı 3.0 olup Maviler 2.0 olabilir. Çok önemli değil.