Erdeniz oral
Asistan
arkadaşlar ben 4.200-4.400 çivarı bi masaüstü bilgisayar arıyorum webtekno nun webtekno gold bilgisayarına rastladım fps değerleri çok iyi sizce alınırmı ?
Poweri, o ekran kartı için düşük . İlerde sorun çıkar. Şu modeli alın. FPS lerde çok fark olmaz. Fiatı çok daha ucuz. E.kartı da, daha az watt çeker.
webtekno Silver | R5 2600 ASUS Dual RX 580 O4G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
eminmisiniz gold dan farkı nedirPoweri, o ekran kartı için düşük . İlerde sorun çıkar. Şu modeli alın. FPS lerde çok fark olmaz. Fiatı çok daha ucuz. E.kartı da, daha az watt çeker.
webtekno Silver | R5 2600 ASUS Dual RX 580 O4G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
e.kartı bi tık aşağıda .Ama çok bi fark yok. golddaki RX 590 , çok çok fazla watt çekiyor. İki pc arasındada neredeyse 1000 TL fark var.
ben bilisayardan pek anlamam boyle anlatırsan aklım karışaca mesela fps değerleri ne olacake.kartı bi tık aşağıda .Ama çok bi fark yok. golddaki RX 590 , çok çok fazla watt çekiyor. İki pc arasındada neredeyse 1000 TL fark var.
anladım teşekkürler benim zaten oynayacığım en yüksek oyunlar pubg mobil yada lite veya gta 5Çok bir fark olmaz.Ortalam bi 5-10-15 fps fark olur.(Oyundan oyuna değişiyor)
Bu sistemde şuan piyasada olan her oyunu 1080P ULTRA 60 Fps oynayabilirsiniz.İstediğiniz gibi oyunları fulleyin bir sıkıntı olmaz,dilediğiniz oyunu oynayın hiç birinde kasmaz.anladım teşekkürler benim zaten oynayacığım en yüksek oyunlar pubg mobil yada lite veya gta 5
yani dediğiniz silverde istediğim gibi oynayabilirim
teşekkür ederim şimdi silver alacağım
Buyrun sorunanladım ama şimdi arkadaşlar o kadar yazı yazdı aklım karıştı arada kaldım ben bir forewerpower e da sorayım
siz demiştiminizya hani goldun poweri düşük diye arkadaşta yazdı onu 40 tl farkla yükseltebiliyormuşuz bende arada kaldımBuyrun sorun![]()
Evet 40 TL ye 650W 80 Plus almak güzel olur.Mantıklı bir seçim.siz demiştiminizya hani goldun poweri düşük diye arkadaşta yazdı onu 40 tl farkla yükseltebiliyormuşuz bende arada kaldım
Ekranda lazımsa kasadan kısıp ekran almanız gerekiyor.teşekkürler yani webtekno goldu alıcam ama ekranım yok ve yeterince bütce sınırına yaklaştım ekranı ne yapıcam
Rica Ederimçok teşekkür ederim bunları alaçağım
1000 TL TN panel monitöre para vermek kadar bir saçmalık olamaz. TN ve IPS arasında devasa bir fark vardır kendi tecrübelerimden söylüyorum. 8GB'lik ramden 2 tane alıp monitörüde LG 24MK430H seçin.Alınabilir güzel bir sistem.Yanına da bu monitörü alabilirsin,güzel bir monitör.
AOC G2590VXQ 24.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
TN olduğunu fark etmemişim kusura bakmayın.1000 TL TN panel monitöre para vermek kadar bir saçmalık olamaz. TN ve IPS arasında devasa bir fark vardır kendi tecrübelerimden söylüyorum. 8GB'lik ramden 2 tane alıp monitörüde LG 24MK430H seçin.
Kardeşim başka bir bilgisayar alacağına frisby wenom kasasını seçebilir özelleştir kısmındanPoweri, o ekran kartı için düşük . İlerde sorun çıkar. Şu modeli alın. FPS lerde çok fark olmaz. Fiatı çok daha ucuz. E.kartı da, daha az watt çeker.
Güzel ama ekran kartını rx590 a yükselt bide ryzen 5 2600 yap işlemciyi yayın bile yaparsınbirde az önce arkadaşım onerdi donanım arşivinin v4 bilgisayarı nasıl
İkinci el lrtgo veya sahibinden gibi sitelerde ucuz bir şekilde bulabilirsin ama dikkat et kaziklanmateşekkürler yani webtekno goldu alıcam ama ekranım yok ve yeterince bütce sınırına yaklaştım ekranı ne yapıcam