Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Google Adsense dışında bildiğiniz en iyi reklam veren site neresidir.
Yani tıklama başı ücreti yüksek ve sağlam ödeme yapan yer.Gelir yüksek olacak anlayacağınız.
Evet adtechte kullanıyorum şu an ama hakikaten çok düşük para veriyor tıklama başı ve çoğu zaman tıklamaları saymıyor.Günlük 5k dan düşük tekiliniz varsa adteche girmeye hiç gerek yok.Hatta yakında adtech kodlarını kaldıracağım gibime geliyor.Şu an için softreklam splash ve popup kodu gayet iyi en azından adteche göre.
arkadaşlar merhaba..bir şey sorucam bir ödevim gereği reklam bulmam gerekiyor..bana bildiğiniz reklam siteleri varsa bana adreslerini yazabilir misiniz?
Arkadaşlar şu an tüm reklam firmalarının durumu rezalet. Ya oranlar çok düşük, ya da ödeme yapılmıyor yayıncılara.
Google de bir dalgalanma var gidiyor zaten hitler de düştü.Kötü günler yaşıyoruz kısacası
arkadaşım fazla para veren yer aranama gerek yok zaten hepsinde bir düşüş var hepsi bir sey uydurmuş gidiyor emegimizn karşılıgını hiç bir zman alamadık alamıcazda sanırım..