Webservive hatası Acil yardım?

psygnosis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar .net web projemi sunuca attıktan sonra şöyle bir hata alıyrum web service ten çözemedim yardım lütfen?

Parser Error Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.
Parser Error Message: Could not create type 'WebService1.Service1'.
Source Error:
Line 1: <%@ WebService Language="c#" Codebehind="Service1.asmx.cs" Class="WebService1.Service1" %>

Türkçesi

Açıklama: Bu isteği yerine getirmek için gereken bir kaynağın ayrıştırılması sırasında hata oluştu. Lütfen aşağıdaki özel ayrıştırma hatası ayrıntılarını gözden geçirin ve kaynak dosyanızı uygun şekilde değiştirin.

Ayrıştırıcı Hatası İletisi: 'WebService1.Service1' türü oluşturulamadı.

Kaynak Hatası:

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hangi version .net ve visual studio kullanıyorsunuz ? class WebService1.Service1 için dll leri bulamadığından oluyor olması lazım. Ayrıca App_Code dizini ve Service1.asmx.cs i sunucuya yüklediniz mi ?

psygnosis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hangi version .net ve visual studio kullanıyorsunuz ?
Abi 2010 4.0

Ama Sunucu şirketin sunucusu onun ki galiba .NET Framework Sürümü:2.0.50727.3620; ASP.NET Sürümü:2.0.50727.3618

Hata kodunun altında yazıyor

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
eğer sen 4.0 için tanımladıysan sitede zaten sana versiyon hatası verir hosting şirketinin kontrol panelinde de eğer destekliyorsa 2.0 veya 4.0 seçmeni sağlayacak seçenekler olması lazım. Bu arada sen üstteki mesajı yazarken ben ilk mesajımı güncelledim.

psygnosis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hangi version .net ve visual studio kullanıyorsunuz ? class WebService1.Service1 için dll leri bulamadığından oluyor olması lazım. Ayrıca App_Code dizini ve Service1.asmx.cs i sunucuya yüklediniz mi ?

proje klasörü altında duruyor hepsini oldugu gibi attım Service1.asmx.cs App_Code içindemi olması gerekiyor..

Sunucuda tüm klasörler buna göre ne nerde durması geretiğini söyleyebiirmisin.?

asdasdww.png
asdasdww.png
http://img638.imageshack.us/i/asdasdww.png/ Bu resimden bakabilirsin sunucdaki klasörlere

Ayrıca App_Date ile App_Code aynımı
asdasdww.png

asdasdww.png

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
resim açılmıyor direk link olduğu için sanırım

App_Code: classes ve business objects gibi kodları içerir ..cs, ve .vb gibi.

App_Date değil bu arada App_Data sanırım dediğin o da .mdf database dosyaları , XML ve diğer database uygulamaları içindir. Genelde hosting firmaları uygulamana ait gerekli dll dosyalarını bin klasörü içinde toplamana göre yapılandırmışlardır bu konuda kendilerine bir danış.

Uygulaman için dll dosyalarını hostingine uploadd et

psygnosis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
resim açılmıyor direk link olduğu için sanırım

App_Code: classes ve business objects gibi kodları içerir ..cs, ve .vb gibi.

App_Date değil bu arada App_Data sanırım dediğin o da .mdf database dosyaları , XML ve diğer database uygulamaları içindir. Genelde hosting firmaları uygulamana ait gerekli dll dosyalarını bin klasörü içinde toplamana göre yapılandırmışlardır bu konuda kendilerine bir danış.

Uygulaman için dll dosyalarını hostingine uploadd et

Adresi kopyala tarayıcıya yapıştır acılır forma img tagıyla ekledim göstermedi o yüzden direk ekledim

Tek dll dosyaları bin klasörünün içinde oda yüklü ordada Ajax extension dll ve projenin dll'i var