Visual Studio 2010 sorun

ffuurrkkaann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar visual basic studio 2010 kurdum sorunsuz açılıyor fakat web appilicationda önizlemeye bastığımda şöyle bir hata geliyor bir türlü çözemedim google yazdığımdada pek birşey bulamadım yardımlarınız bekliyorum
hata şöyle

[h=1]Server Error in '/' Application.
[/h][h=2]Parser Error[/h]Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

Parser Error Message: 'System.EnterpriseServices.Wrapper.dll' dosyasını veya derlemesini ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Geçersiz biçimdeki bir program yüklenmek istendi.

Source Error:

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
Line 1: <%@ Application Codebehind="Global.asax.vb" Inherits="WebApplication6.Global_asax" Language="vb" %>[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Source File: /global.asax Line: 1

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.1

ffuurrkkaann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim bunu bende bulmuştum ama bu sefer şöyle bir sorun oldu
kopyalamaya çalıştığım zaman windosw klasölrünün erişim izni yok deiye hata verdi
kullanıcı adminisatör grubuna aldım gene olmadı en sonda çalıştıra cmd yazım

sonra şunu yazdım
[TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD][TABLE="class: forumTablo, width: 812"]
[TR]
[TD="class: msgBox, bgcolor: #FBFBFE"]TAKEOWN /F "C:\Windows\winsxs\" /R /A
ne denediysem olmuyor

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

arkadaşlar sorunu çözdüm sayılır vb 2010 da fremework seçimini 4.0dan 3,5 e aldım artık ön izleme çalışıyor

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
.net framework 4.0 daha çok yeni sayılır. bir çok yerde problem çıkarabiliyor. 4.0 kütüphanesi kullanacağınızdan kesin eminseniz 4.0 seçin derim. aksi taktirde 3.5 zaten bir çok işinizi görür...