bilicimustafa12
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 626
Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu belirtilen Kamerunlu golcü Webo, sarı-lacivertli takıma dönmeyi çok istediğini belirtirken şu ana kadar transferiyle ilgili bir gelişme olmadığını açıkladı.
Fenerbahçe'de 2013-2015 yıllarında forma giyen Pierre Webo çıktığı 89 maçta 33 gol kaydetmişti.
Geçen sezon Osmanlıspor forması giyen ve şu anda boşta olan Webo, Fenerbahçe iddialarıyla ilgili konuştu.
Sürekli idman yaptığını ve hazır halde olduğunu ifade eden 35 yaşındaki oyuncu, "Fenerbahçe'ye dönmeyi çok isterim. Benim için mükemmel olur" dedi.
Çalışmalarını İspanya'nın Mallorca Adası'nda sürdüre Webo'nun Ajanspor'a yaptığı açıklamalar şöyle;
"Hafta içerisinde görüşme olmasını umuyorum"
Webo geçen sezon Osmanlıspor formasıyla çıktığı 39 resmi maçta 10 gol atarken 7 de asist yaptı.
Webo: Fenerbahçe'ye seve seve gelirim

Fenerbahçe'de 2013-2015 yıllarında forma giyen Pierre Webo çıktığı 89 maçta 33 gol kaydetmişti.
Geçen sezon Osmanlıspor forması giyen ve şu anda boşta olan Webo, Fenerbahçe iddialarıyla ilgili konuştu.
Sürekli idman yaptığını ve hazır halde olduğunu ifade eden 35 yaşındaki oyuncu, "Fenerbahçe'ye dönmeyi çok isterim. Benim için mükemmel olur" dedi.
Çalışmalarını İspanya'nın Mallorca Adası'nda sürdüre Webo'nun Ajanspor'a yaptığı açıklamalar şöyle;
"Hafta içerisinde görüşme olmasını umuyorum"
- "Sezon bittiğinden bu yana antrenmanlarımı eksiksiz yapıyorum. Kendimi hep hazır tuttum. Biliyorsunuz Mallorca'da futbol oynamıştım. Buraya seviyorum. Şu anda Fenerbahçe'den bana gelen bir bildirim yok ama umarım olur. Seve seve gelirim. Takıma büyük katkı sağlayacağıma inanıyorum. Hafta içerisinde bir görüşme olur mu bilmem. Olmasını umuyorum. Türkiye'den ilgilenen takımlar oldu ancak transfer koşulları oluşmamıştı. Fenerbahçe'de oynadım ve başarılı oldum. İnşallah yine oynarsam, başarılı olurum."

Webo geçen sezon Osmanlıspor formasıyla çıktığı 39 resmi maçta 10 gol atarken 7 de asist yaptı.
Webo: Fenerbahçe'ye seve seve gelirim