Webmastersitesi.com Davetiyesi

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o çoluk-çocuk sitesine üye olmak için davetiye mi istiyorlar bir de?

üyelik alımı açtığında dediğiniz doğruydu çoluk çocuk doldu site ama ben o site sayesinde 500 - 600 TL kazandım. Benim için hala 1 numaralı webmaster forumudur.

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende artık oyun sitelerinden sıkılıp böyle bilgi işlem üzerine kurulmuş siteleri kurcalamak istedigimden dolayı davetiye istiyorum. yaklasık 7-8 yıldır bilgisayarı sadece oyun üzerine kullandıgımdan yüzeysel bilgilere sahibim. fakat artık hem okulda ders olarak gördügüm programlama yüzünden hemde kendi meraklarım yüzünden böyle sitelerde,forumlarda,bloglar da zaman gecirmeyi hedefliyorum. tek amacım bilgi edinmek kısacası :)

Lastman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üyelik alımı açtığında dediğiniz doğruydu çoluk çocuk doldu site ama ben o site sayesinde 500 - 600 TL kazandım. Benim için hala 1 numaralı webmaster forumudur.

üyelerden bahsetmiyorum yöneticilerden bahsediyorum.ayrıca şimdi girip baktım üyelikte davetiye falan istemiyor.herkes üye olabilir

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üyelerden bahsetmiyorum yöneticilerden bahsediyorum.ayrıca şimdi girip baktım üyelikte davetiye falan istemiyor.herkes üye olabilir

haklısın. davetiye istemiyormuş. denemiştim fakat üye olamamıştım. teşekkür ederim yardımın için.

blackhbosss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar webmastersitesi Sitesine Davetiye arıyorum Yardımcı Oluranız sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkür ederim ii çalışmalar

ImPerfection

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Webmastersitesi.com adlı siteye kayıt olmaya çalısıyorum fakat davetiye sistemi getirmişler sanırım üyeliği olan varsa bana davetiye gönderebilirmi rica etsem karşılığı facebook'ta 5.228 Kişilik Listeye Alıcam 2 gün içindede aboneleri Gelicek varmı davetiye yollayan ?

fbligenc52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Webmastersitesi üyeliğim satılıktır.İletişime geçin.

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar eskiden üyeliğim vardı fakat unuttum msn sini falanda.

acil lazım bana üyelik bana üyeliğini verene kullanmayan tabi temelli benim olacak.

paypaldan 1 tl yolluyorum[1,2 hafta içerisinde ödeme gelecek ozaman]

Arkadaşlar benim için çok önemli acil....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

++++++++++++++++++++++++++++

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
Varsa gönderebilir misiniz?

alkolikkarga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum sormak istediğim bir şey var.Bilgin var mı bilmiyorum ama üyelik kısmında tc kimlik numaramızı girmemiz isteniyor.Garip bir durum değil mi?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Davetiye dağıtımı yapmıyorum arkadaşlar boşu boşuna mesaj atmayın. Kaldı ki sistem davetiye gönderebilmek için kimlik onayı istiyor ve ben şuan için kimlik onayı vermeyi düşünmüyorum. Kimlik ve cep onayı yapmış olanlardan davetiye talep edebilirsiniz.

Duhannn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adım:Duhan
Soyadım:Balcı
Mail:mail@duhanbalci.com

Ban konusunda sıkıntınız olmasın.sadece forumun nimetlerinden faydalanmak istiyorum.Davetiye gönderene şimdiden teşekkürler.

OrkunB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır Webmaster sitesini takip ediyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Fakat siteye paylaşım yapamıyorum ve linkleri göremiyorum. Davetiyesi olan gönderebilir mi lütfen? :rolleyes:

smhzhl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
yokmu yollayabilicek :( gerçekten acil lazım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

admin@04min.com varsa banada lazım lutfen yolarsanı sevınırım uyelıgınızı asla rıske atmam

FatihB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben webmaster sitesine fazla davetiyesi olan bana yollayabilirmi yollayacak olan mail adresimi özelden yazabilirim

ottoman25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar banada bu siteden davetiye kodu lazım elinde olan varsa verebilir mi

buyukrock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Deeğerli Forumdaşlar...

Önde gelen webmaster forumlarından webmastersitesi.com adlı sitenin davetiyesini arıyorum.
Davetiye göndermeye gönüllü olan forumdaşlar,webmasterlar konu altına yazabilir veya PM(özelmesaj) ile ulaşabilir mail adresimi verebilirim.

Not:Kesinlikle üyeliğimi banlatmam rahatlıkla kefil olabilirsiniz..

Teşekkür ederim :)))

osm_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bana webmastersitesi davetiyesi yollayabilecek olan var mı? Eğer yollayan biri olursa şimdiden Allah razı olsun :) PM atabilirseniz mail adresimi veririm

honadi15

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar webmaster sitesi kayıt için davetiye istiyor artık bende üye olmak istiyorum üyeliği olan biri bana davetiye yollayabilir mi acaba rica etsem ?

NewDawn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde Webmastersitesi 'nin Üyeliği var .
R10.net veya ytpara.com Sitesinin Davetiyeleriyle Takas Yapılacak Özelden Mesaj atınız