Webcamda vıdeo cekemıyorum yardım edın

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Active webcam diye bir program var bu programın açıklamasını şöyle bi yapmak isterim güzel ve işe yarar çünkü
1- Bu programla evini işyerini artık bilgisayarın neredeyse webcam'ini bir güvenlik kamerası olarak kaydedebilirsin
2- Program hem webcam'den video kaydetmek hemde webcami güvenlik kamerası olarak kullanmaya yarayan program

Ayrıyetten ben bu programı kendi evimde odamda kullanıyorum ;) evde yokken odama giren çıkanları bu sayede görebiliyorum ( + ses de kaydetme özelliği var)
indirmek için About Active WebCam

hksever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
awc-pvs diye bi program ındırdım.cekmeye (gerci göruntu var ama cakıp cekmedıgınıde bılmıyorum.)başladı ama nasıl kaydedecegım pc me

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
awc-pvs diye bi program ındırdım.cekmeye (gerci göruntu var ama cakıp cekmedıgınıde bılmıyorum.)başladı ama nasıl kaydedecegım pc me
Güzel kardeşim benim dediğim program bence bir numara reklam olmasın ama daha önce çok sık kullandım güvenlik kamerası olarak webcam'imi odam sürekli 24 saat izliyor ve kaydediyor ayrıca bu 24 saatin bedeli sadece 5 mb istersen başka formatlarada dönüştüyor bence dene istersen

hksever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senın dedıgın lınkten gıttım bana bunu verdı pek anlamam bu işten.yardım edersen sevınırım

KOSEUNAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bu linke girdim fakat ingilizce olduğu için hangisini seçeceğimi bilemedim seçtiğim linki türkçe olarak kurmazsa nasıl webcamdan görüntü kaydedeceğimi de anlayamam ki
yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler