Kurşun Kalem
Profesör
Dün Teknolojix mağazasından Inca IC-467 Plus Webcam aldım. Akşam geldim kurulumu yaptım. Açtığımda "Video önizlemesi oluşturması başarısız oldu. Lütfen aygıt bağlantısını denetleyin ve bu aygıtın başka bir kullanıcı veya uygulama tarafından kullanılmadığından emin olun" hatası aldım. Denetledim ve emin oldum
Neyse ürün bozuk diye mağazaya geri götürdüm. Sağolsunlar hemen ilgilendiler. Yeni bir driver cd si verdiler. Kendileri de denediler orada çalışıyordu. Fakat eve geldim yine aynı hatayı almaktayım. Problem benim bilgisayarımda ama nerede? Anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
İşletim sistemim XP.
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
Kendi kendine çözülsün diye bekliyorum ama yok olmuyor. İlla ki SDN üyeleri çözsün diyor
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 19:12 ----------
İlginiz için çok teşekkürler arkadaşlar. Sorunu çözdüm:
Kamera sürücüsünü kamerayı takmadan önce kuracakmışız.Sürücüyü kurduktan sonra kamerayı takmamız gerekiyormuş.

Neyse ürün bozuk diye mağazaya geri götürdüm. Sağolsunlar hemen ilgilendiler. Yeni bir driver cd si verdiler. Kendileri de denediler orada çalışıyordu. Fakat eve geldim yine aynı hatayı almaktayım. Problem benim bilgisayarımda ama nerede? Anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
İşletim sistemim XP.
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
Kendi kendine çözülsün diye bekliyorum ama yok olmuyor. İlla ki SDN üyeleri çözsün diyor

---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 19:12 ----------
İlginiz için çok teşekkürler arkadaşlar. Sorunu çözdüm:
Kamera sürücüsünü kamerayı takmadan önce kuracakmışız.Sürücüyü kurduktan sonra kamerayı takmamız gerekiyormuş.