Merhaba arkadaşlar , Öncelikle asla vazgeçilmezim olan SDN ve ailesine bana kazandırdığı emsalsiz teknoloji bilgisi hakkında teşekkür etmek istiyorum. arkadaşlar , ben 98 yılından bu yana evinde interneti olan fakat bu zamana kadar tembellik edip interneti sadece kullamak ile yetinen birisiyim. Ancak biraz hobi birazda bilgilerimi paylaşmak için internete kendimi dahil etmeye karar verdim. ve bu kesinlikle özgün olacak! planım ve almış olduğum aşama şu şekilde: Html kodlarını okudum öğrendim ve şimdi baktığım zaman çalışma mantığını kavrayabiliyorum. Çok derine inersem heyecam hazır içimde cayır cayır yanmaktayken sıkılarak söndürmekten korktum. ve şimdi microsoft expression web'i öğrenmeyi çalışıyorum. bunun için internet pek çok kaynak okudum ve son olarakta 660 sayfalı alfa yayınlarının Expression Web kitabını aldım. Şu an 220 sayfası devrildi ve gerçekten anlıyorum. Okumayı seven biri olarak bu yöntem bana kurslara para kaptırmaktan daha mantıklı geldi. siz ne düşünüyorsunuz? expression web'i seçme nedenim ise hem kaynak olarak dreamweaver'a göre çok olması ve microsoftun .asp 'ye verdiği destek. bundan sonraki planım photoshop CS4 . bunun ile ilgili güzel bir kitap buldum 450 kadarcık. ama sorun değil okuruz evelallah... daha sonrada flash'a geçmeyi isiyorum. peki jawa bunun neresinde yer almalı? ayrıca elimde expression design 2 var. bunu öğrenmek için çaba sarfetmelimiyim? silverlight teknolojisi ile ilgili kaynak malesef yok? sizce silverlight nereye konmalı ? ya heyecanımı maruz görün. öğrenme açlığı çektiğim için , ağzımdan dökülen salyalar bu metni bu kadar uzatmama ve soru işaretleriyle yormama sebep oldu. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.