Web Tasarim Mesleği Hakkında(Yardım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maden311
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maden311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama, yanlışsa özür dilerim. Öncelikle ben 10.sınıf öğrencisiyim ve ticaret meselek lisesi muhasebe-finansman bölümü, yalnız ilk tercihim muahaseydi 2.cisi EML-Bilgisayar bölümüydü ve muahsebeyi kazandım ama şöyle bir şey var , bu saatden sonra EML'ye geçiş geçiş yapamayacğıma göre muhasebe okuyacağım ama son zamanlarda meslek liselerinde katsayı oranı kalktı gibisinden bir duyum aldım ve üniversite sınavına melek lisesi öğrencilerininde eşit bir şekilde giriceni öğrendim yalnzı ben web tasarımcısı olmak istiyorum ve katsatı oranıda kalktığa göre hala şansım varmı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim,(hangi bölümü şeçmeliyim,web tasarım için hangi üniversiteyi tercih etmeliyim ) bilmiyorum ..(

firework

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
11. sınıfda Adobe programları göreceksiniz fireworks ve dreamweaver gibi sonrasında karar vermen lazım tasarımlar mı yapacaksın kod yazıp web projelerımı olusturacaksın ıkısınıde aynı annda yapabılırsın ama bırı ustun olur her zaman dedıgım gıbı 11 sınıfda zaten web tasarıma gırıs yapacaksın bence acele etme sımdı alt bılgılerı öğren bence

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Php kodlardan ve tasarımcı ruhun varsa gitmelisin piyasada meslekten çıkma çok web tasarımcı var her bilgisayar bölümünde kesin web bölümü oluyor önemli olan en iyisi olman. bende Lise son ağ bölümü öğrencisiyim meslek liselerinde çok nadir bulunuyor bölümüm ve geleceği açık bi meslekteyim.

maden311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuanda zaten office programları görüyoruz yani benim kaygım bazıları krusa gidip sertifika alıp sorna kendin bir ofis kurup web tasarım yapabilirsin diyor benimde biraz akfam karıştı açıkcası tam olarak napıcamı bilmiyorum

gazimaras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki şansın var hocam katsayı diye bi olay yok artık kendi bölümü seçersen avantajın olur ama eğer farklı bi bölümde geliştimek istiyorsan kendini onada gidebilrisin 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümleri var yada 4 yıllık mühendisliğe gidebilirsin yani önün acık

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
2 sinide oku :) birisini 1. öğretim diğerini 2. öğretim :)