Web Tabanlı Muhasebe Cari Ekstre Yazdırma

Bu konuyu okuyanlar

mTanriverdi

Doçent
Katılım
7 Ekim 2007
Mesajlar
541
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Web tabanlı online muhasebe ve yönetim otomasyonu sunan TilPark! 0.2 sürümünde yenilikler devam ediyor. 0.1 sürümünde bazı hataların giderilmesi ile daha çok güçlenen TilPark! 0.2 sürümünde bir çok yenilik ile birlikte geliyor. Cari Ekstre yazdırma imkanı sunan TilPark! bunu 2 fakrlı modülde sunuyor.


cari_kart_ekstre_yazdirma.png



Fiş Bazında Cari Ekstre Yazdırmak
Bu yazdırma seçeneği ile fişlerin ve ödeme tutarlarının esktresini alabilirsiniz. Bu raporda ürün isimleri ve satış fiyatları gözükmez. Sadece genel toplamları gözükür.


Ürün Bazında Cari Ekstre Yazdırmak
Bu seçenek ile fişler ve ödeme tutarlarının ekstrelerini alabilrisiniz. Ayrıca ürün bazında cari ekstre yazdırma seçeneği ile fiş satırların bir alt satırına fişe bağlı ürün bilgileride yer almaktadır. Bu sayede müşterinize çok detaylı bir ekstre sunabilir ve mütakıplaşma sürecini hızlandırabilirsiniz.




TilPark! Kurulumu Resimli Anlatım


Canlı Test - Demo
Ücretsiz İndir
 

erkanoz07

Öğrenci
Katılım
26 Ekim 2009
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yeni Sürüm ne zaman hazır olur. İnternet sitenizde eski sürümün download link mevcut.
 

epzq

Doçent
Katılım
21 Kasım 2011
Mesajlar
571
Reaksiyon puanı
47
Puanları
28
Yeni fiş girme yada yeni cari girme olayını açılan pencereye koysan yani menüden çıkarsan aslında daha iyi olur.

birde fiş kopyalama olayını görmedim.var olan cariyi yada fişi kopyalamak.

Örneğin
depo çıkış fişi gireceğim elimde 2 tane sipariş fişi var. her 2 siparişte 10 kalemden oluşuyor ve her ikisininde carisi ve malzemeleri aynı.ben bunları tek tek gireceğime önceki girdiğim fişi kopyalar tarih ve fiş nosu gerekirse malzeme adetlerini değiştirir daha kısa zamanda işimi hallederim.

Mesela satış fişlerinin kargoya gönderimi ile ilgilide şöyle bir düşüncem var her fişlerin solunda düzenle diye bir bölüm var.Aynı şekilde bir sütun daha açarsın kargodaysa eğer orada "K" işareti belirir.Yada onaya gönderildiyse yada onaylandıysa "O" bu gibi şeyler.

belki bir faydam dokunur.Kolay gelsin.
 
Üst