Web sitesi yaptıracam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Genero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben şirket için bir web sitesi yaptırmayı düşünüyorum flashlı olucak eğer yapan bu işle uğraşan varsa bana ulaşabilir mi ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Tam olarak nasıl bir şey istiyorsunuz?

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Flashla yaptırıp da çok para vermeyin. Şöyleki flash dediğiniz zaten hazır site. Kodlama falan yok.Sadece yazılar varsa resimler değiştiriliyor. Gerçi bu öneriyi sunup fiyat veremeyeceğim çünkü piyasayı bilmiyorum.Ne bileyim ben yaptırsam flashla çok cimrilik yapardım.

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Flashla yaptırıp da çok para vermeyin. Şöyleki flash dediğiniz zaten hazır site. Kodlama falan yok.Sadece yazılar varsa resimler değiştiriliyor. Gerçi bu öneriyi sunup fiyat veremeyeceğim çünkü piyasayı bilmiyorum.Ne bileyim ben yaptırsam flashla çok cimrilik yapardım.

Dostum Eminmisin Flashta Kodlama Olmadığına.. İstersen İyice bir araştırdıktan sonra yorumunu gözden geçir.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Tamam çok kaba bir tabirle kodlama yok dedim.Ve bunu hazır flash siteler için dedim. Sıfırdan flash site için böyle birşey demedim.Az çok ben de anlıyorum hem flashtan hem de kodlamadan.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Hazır flash sitelerin kodlaması da zaten hazır oluyor. Flash sanıldığının aksine çok da kolay sayılmaz. Actionscript'i çok iyi bilmek gerekiyor. Sonrasında o flash tasarımı xml haline getirmek ayrı bir iş. Tüm bu işlemler de haliyle normal bir sitenin tasarımından daha fazla zaman istiyor. Şu an başka bir tasarım üzerinde çalışıyorum o yüzden yardımcı olamayacağım. Yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. Kolay gelsin.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışacağım. Wordpress + Flash yapmayı deneyeceğim. :)

Reaksiyon puanı
189
Artık flashdan kurtulun bir an önce. Millet flashların bilgisayarı yormasından bıktığı için yavaş yavaş flash blocker kullanmaya başlıyor. Bu da ileride içeriklerinizin bir kısmının görünmemesi demek. Tasarım için xHTML, CSS3 ve jQuery fazlası ile yeter. Altyapı için de PHP biçilmiş kaftan :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Artık flashdan kurtulun bir an önce. Millet flashların bilgisayarı yormasından bıktığı için yavaş yavaş flash blocker kullanmaya başlıyor. Bu da ileride içeriklerinizin bir kısmının görünmemesi demek. Tasarım için xHTML, CSS3 ve jQuery fazlası ile yeter. Altyapı için de PHP biçilmiş kaftan :)

Site bitsin, fikrini alırım usta :)