Web sitesi yapmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lysksm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben sağlık alanında karşılıklı online etkileşimli ve kredi sistemi ile çalışacak bir web sitesi kurmak istiyorum. web tasarım ile bilgim yok. bununla ilgili scriptler veya hazır sistemler var mı yada kendimiz yapmak istersek 0 dan başlayarak en etkili ve kısa yolla nasıl yaparız hangi sistemi kullanabiliriz? (joomla,wordpress v.s.) yoksa php,asp,flash,html mi öğrenmemiz gerekiyor en baştan başlayıp.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Ciddi bir yapacaksan cs cart lisansı al kullan. Basit bir iş yapacaksan open cart tavsiye ederim.

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acikcasi derme catma bir site yapmak istemiyorum. Aslinda para karsiligi cok prpfesyonel birsey yaptirilabilir belki ama ben bu konulara ilgim oldugundan kendim yapmak istiyorum.

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde bu sitede urun satmayi degil hizmet vermeyi planliyorum.

birsevda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam Duşundugunuz Olayı tam acarsanız size yardımcı olayım nasıl bir site dusunuyorsunuz, vereceginiz hizmetler nasıl olacak, siteniz uzerinde nasıl bir bilgi paylaşımı yapmayı düşünüyorsunuz ?
Dediklerime cevap verırseniz sizin için en kısa ve en kolay yoldan nasıl bir sistem kurulabilir yardımcı olmaya çalışayım.

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir nevi yaşam koçlugu diyelim :)

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belli bir ucret karsiligi kullanici ile etkilesim halinde olacak sekilde

birsevda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladıgım Olayı Sıze Soylıyeyım
Siz Saglık Alanında Bilgiler paylaşacaksınız.
Kişilere özel bilgileri ise o ozel uyeleriniz görecek.
Karşılık olarakta Ozel bilgiler gonderdiğiniz kişiler belli bir ucret odiyecek gorebilmek için ?
Anladıklarım dogrumudur bu şekilde bir site istiyorsunuz ?

Goliath

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dreamweaver İle Kod Yazmadan Site Yapabilirsin. bunun İçin İnternetten Videolar İzleyip Dersler Alabilirsin. bunun İçin phphocam.com'u Öneririm. Eğer ben hazır değilde kodları öğrenerek Yapmak İstiyorum Dersen Öncelikle HTML Temel kodlarını Öğrenmen Gerekir. Daha Sonra PHP veya ASP alanlarından birini seçip o alanın kodlarını öğrenerek Yaptığın Siteye Entegre Etmen Gerekir. Benim Yaşım 12 iken Ben bunları İnternetten araştırarak 1 ayda site yapmıştım ve satmıştım :D Dediğim gibi internette videolu dersler çok öğrenip uygulayabilirsiniz. Ancak Kredi Kartı vs. Olacaksa Sitenin güvenliğinin çok iyi olması gerekir. Şimdiden Kolay gelsin

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladıgım Olayı Sıze Soylıyeyım
Siz Saglık Alanında Bilgiler paylaşacaksınız.
Kişilere özel bilgileri ise o ozel uyeleriniz görecek.
Karşılık olarakta Ozel bilgiler gonderdiğiniz kişiler belli bir ucret odiyecek gorebilmek için ?
Anladıklarım dogrumudur bu şekilde bir site istiyorsunuz ?

Evet dogru bu sekilde

birsevda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son olarakta bir ekleme yapayım bu uyeler kredi kartı ilede odeme yapacaklar ?
buraya kadar dogrumudur?

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrica onlari bazi konularda bilgiler girip bunlari saklayacak ve gelisimini gosterecek bir sistem

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet kredi karti ile

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Odeme yaptiklarinda sistemden kredi almis olacaklar. Ve her danismalarinda bu almis olduklari kredilerinden eksilecek

birsevda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wordpress bu yapıya uygun değil joomlada uygun değil sizin için bir kaç hazır sisteme bakacam hazır sistemler olmazsa sizinle yeni birşeyler yapabiliriz.

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladim tesekkur ederim paylasimlaeinizi bekliyorum ne yapmak istedigimi tam olarak anlatabildim degil mi

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wordpress bu yapıya uygun değil joomlada uygun değil sizin için bir kaç hazır sisteme bakacam hazır sistemler olmazsa sizinle yeni birşeyler yapabiliriz.

Ayrica gunluk cizelgeler seklinde uyeligi boyunca takip ve yapmasini soylediklerimi yapip yapmadigini belirtebilecegi bir takip sistemi olacak

lysksm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuda yardimci olabilecek kimse yokmu

birsevda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
suan ozelden mesaj attım ılerleyen gunlerde duruma gore sizi bilgilendirecegim.

kalites

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim, nereye nasıl yazacağımı bilemedim. Yanlış bir yere yazıyorsam kusura bakmayın.
Dreamwear da bir sorunum ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim. Hazır bir html şablon satın aldım. Mevcut şablona kutu ekliyorum, kutunun içinede resimi ekledim. Fakat resimi bir türlü boyutlandıramadım. Kod yolu ile de denedim ama nafile. Acil yardımlarınız bekliyorum. Saygılar,