Web Sitesi Lazım Mı Abi?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Çok hiperaktif çok güzel ya :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Tasarım olarak gerçekten süper olmuş. :thumbup1:

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bay mısınız bayanmı diye soruyo orası çok güzel :D

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
çok degişik ilginç bir site güzelmiş....

---------- saat 00:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:38 eklenmişti ----------

sitedeki el salla bölümünü gördünüz mü? ekrana el sallayın:D

EraBrown

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tasarim super, ama baba sayfa espirisi artik booogh getirdi.

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İletişim
..eğer bayan iseniz aramanıza gerek yok. Siz numaranızı bırakın, biz en geç 20 dakikaya sizi ararız.. (7/24)
*numara bırakıldığında telefonu adam açarsa telefonu açan kişi dövülecektir..

(Ancak belirtmekte fayda var, maillerimizi pek sık kontrol etmiyoruz. edersek de bir çoğuna bakmadan siliyoruz. özellikle uzun yazılar okumaktan pek hoşlanmıyoruz, bu yüzden illa ki birşeyler yazacaksanız kısa yazın.. mail adresimizi forumlara ve üyelik gerektiren sitelere üye olabilmek için aldık zaten..)

Hiç birini beğenmediniz ve bizim yanımıza gelmek, çayımızı içmek istediniz. Öncelikle belirtelim ki çayımız yok, ama neskafe 3ü bir arada var, yanınızda sıcak su getirirseniz ondan içebilirsiniz. Adresi veriyorum:

İzmir - Karşıyaka'nın girişinde bi tane 18 katlı bi gökdelen var ya, onun hemen karşısında sarı bi tane bina var, onun ön tarafı işte hemen. Zaten zile bakarsanız adımız yazar bizim. zile bir kaç defa destekli bir şekilde basın, bazen duymayabiliyoruz. (bizim ekip: anahtar pas...'ın altında, anladın..)

Bizimle telepati yoluyla da iletişim kurabilirsiniz ama biz nasıl cevap vereceğimizi bilmiyoruz.

Facebook ve Twitter adreslerimizden de bakabilirsiniz: Facebook'a çok sık girmiyoruz, davetleri yoksayıyoruz, ekleme taleplerinin hepsini kabul etmiyoruz (genelde bayanları ekliyoruz, zaten bu amaçla açtık Facebook hesabını)

Not: Facebook ve Twitter gibi sosyal medya alanlarını sadece bayanlarla tanışmak ve sohbet etmek için kullanıyoruz..

Tasarım:

Web tasarımdan aslında çok fazla anlamıyoruz, genelde bilgisayarı mynet'de okey oynamak, solitaire, poker ve bayanlarla sohbet etmek için kullanıyoruz. Ama siz derseniz ki "benim param var" o zaman iş değişir. Öncelikle web tasarım işi her yiğidin harcı değildir. biz yaptık mı iyi yaparız. Güzel yaparız.

HTML, PHP ve CSS'den hiç anlamıyoruz. Gelişigüzel yazıp geçiyoruz, kafadan sallıyoruz, sonra ne çıkarsa bahtımıza "bu yeni moda" diyip yutturuyoruz müşterilerimize (genelde yutuyorlar, zorla ikna ediyoruz)

Aldığımız işler için genelde çok fazla uğraşmıyoruz, bizim alt komşunun oğlu var, ona yaptırıyoruz. İşleri bilerek çok erken teslim etmiyoruz. Bu sayede "Üzerinde çok çalıştık" izlenimini veriyoruz. Böylelikle iş teslim edilirken fiyatı daha da arttırmak için yüzümüz oluyor.

Onun dışında ebibimiz genelde araba yıkamak, birlikte pikniğe gitmek ve halı saha maçı düzenlemek konusunda uzmandır. Bu üç işi aynı anda bile yapabiliriz. (Yani piknikte top oynarken bir yandan arabaları yıkayabiliyoruz)

Hosting:

Bizden web tasarım yaptırana yanında hediye olarak Hosting veriyoruz. Çünkü müşteriler genelde iş tasarımla bitiyor sanıyor ama bir de siteyi internet üstünde tutacak bir hosting'e ihtiyacı var. İki saat müşterilere hosting'in ne demek olduğunu anlatmaktansa fiyatı iki katına çıkarıp "hosting bizden" diye yutturuyoruz. "bizden" kelimesini kullandığımız için müşterinin beyni otomatik olarak "bedava" kelimesini vurguluyor içten içe. Bu da bizim "bedava" bir şeyler verdiğimiz izlemini sağlıyor. Halbuki parasını çatır çatır alıyoruz.

Müşterilerimizden Gelenler:

Aslı Güven - Ben hayatımda bu kadar kazıkçı bir firma görmedim. Kazık attıkları yetmiyormuş gibi bir de işlerini yapmıyorlar. Sizi tüketici haklarına şikayet edicem!!
Onnoweb - O güzel yorumunuz için ellerinize sağlık hanımefendi. Sinirlenince daha güzel oluyorsunuz. Buyrun, bunu kullanın: Tüketici Hakları Şikayet Formu

Nedim Hamit Esendal - Parayı peşin almasını biliyorlar ama işleri hiç zamanında teslim etmiyorlar. Tasarımlar da beklediğimize değse bari!!
Onnoweb - Biz ne yapalım kardeşim. Yeteneğimiz o kadar. Elimizden bu kadar geliyor.

Nadide Değer - Web tasarımda bir numara bir firmasınız. Dünya'nın en iyi web firmasısınız yani. O kadar iyisiniz.
Onnoweb - Tamam Nadide, sağol. Eyvallah canım, ciğerim..

Duygu Tunç - Böyle lanet bir şirket görmedim. İyi ki bir web sitesi yaptıralım dedik, bir ay oldu hala birşey yok! Tonla para döktüm hala bitmedi.
Onnoweb - Yavaş yavaş yapıyoruz. Ne var? Çatladınız mı? Geç olsun, güç olmasın.

CrazyHandsome - Adam haklı beyler. Emeğe saygı..
Onnoweb - Sen kimsin bee?!!.