Arkadaşlar yeni bir internet sitesi açtım! Sizce nasıl olmuş? Shadow News
Görüşlerinizi bekliyorum... @serj @James Howlett @Nixc0r @Suiela @43t @moralfabe ?
Görüşlerinizi bekliyorum... @serj @James Howlett @Nixc0r @Suiela @43t @moralfabe ?
Üzerine ilerlemeyi düşünüyorum.Denemelik falan mı açtınız yoksa cidden üzerinde ilerlemek için mi açtınız? Bu konulardan çok anlamam ama ona göre kendi yorumlarımı söyleyeceğim.
Sağolun hocam.Güzel hocam başarılarınızın devamını dilerim
Sitenin kendi yanlışı. Benim bir hatam yok yani.Onun harici sade ve güzel.
Düzeltilebiliyordu diye biliyorum.Sitenin kendi yanlışı. Benim bir hatam yok yani.
Bakarım.Düzeltilebiliyordu diye biliyorum.
Fontu değiştir.Sitenin kendi yanlışı. Benim bir hatam yok yani.
Denemelik falan mı açtınız yoksa cidden üzerinde ilerlemek için mi açtınız? Bu konulardan çok anlamam ama ona göre kendi yorumlarımı söyleyeceğim.
Nasıl bir font güzel olur?Fontu değiştir.
Sade.Nasıl bir font güzel olur?
Güzelliği için söylemedim, Türkçe karakter desteği olan bir font seç oraya.Nasıl bir font güzel olur?
Anladım.Güzelliği için söylemedim, Türkçe karakter desteği olan bir font seç oraya.
Sen zaten destekleyenler arasından hangisi diye sormuyormuydun?Anladım.
O zaman göze çarpan hataları söyleyeyim.Üzerine ilerlemeyi düşünüyorum.
Şu anda Free kullanıyorum. Bunları en son iptal ettiğimi hatırlıyorum. Bir hata oldu galiba.O zaman göze çarpan hataları söyleyeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 180629
Ekli dosyayı görüntüle 180630
Bu iki yerdeki fontun değişmesi lazım, türkçe karakterlerde sapıtıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 180631
Bize ulaşın kısmına tıkladığımda çıkan sayfa boştu. Ayrıca hangi adrese yazarak ulaşılabileceği belirtilmemiş.
Ekli dosyayı görüntüle 180632
Bu kısımlar doldurulmayı unutulmuş.
Onun dışında sanırım bu site free. İleride hostlama işini falan kendiniz halletmeniz gerekiyor. Bu hatalar düzeltilirse başlangıç için iyi diye düşünüyorum.
Onu halledecek söyledik.Bu iki yerdeki fontun değişmesi lazım, türkçe karakterlerde sapıtıyor.
Evet. Sitede olan bir font soruyorum.Sen zaten destekleyenler arasından hangisi diye sormuyormuydun?
Tema hakkında bir konu açacağım. Oraya cevap verirseniz sevinirim.Onu halledecek söyledik.
Ama diğerlerinde haklısınız o kadar inceleme fırsatım olmadı ama baya sorun varmış. Birde karanlık tema vb gelir ise daha iyi olur.
Teşekkürler. Arada bakarsın dimi?Ben pek anlamam bende açmıştım önceden uzay ve teknoloji web sitesi. 43t'ye katılıyorum hizmetler kısmına biraz daha ekleme yapabilirsin ayrıca insanların ilgisini çekecek bir kaç unsur eklemelisin,başlangıç için başarılı bir site olmuş üzerinde durursan daha da ilerleteceğini düşünüyorum.
Başarılar..
kontrol ederimmTeşekkürler. Arada bakarsın dimi?
Reklama giriyor bu. Sen sadece incelememiz için verdin, arada bakmamız için değil.Teşekkürler. Arada bakarsın dimi?
söylemesindeki amaç gelişimi yönündeydi web sitesinin reklam ile alakası yokReklama giriyor bu. Sen sadece incelememiz için verdin, arada bakmamız için değil.
söylemesindeki amaç gelişimi yönündeydi web sitesinin reklam ile alakası yok
Emin misin?Teşekkürler. Arada bakarsın dimi?
Aynı görüşte olamadığımız için bana bu tür ithamlarda bulunamazsınız. Eminim..Emin misin?
Ayrıca avukatlığını yapma.
Sen bana hakaret ederken iyidi ama değil mi? Senin emin olman birşeyi değiştirmez.Aynı görüşte olamadığımız için bana bu tür ithamlarda bulunamazsınız. Eminim..